Μια φωτογραφία τη στιγμή που ένα φάντασμα ενός στρατιώτη επιστρέφει στο παλιό σπίτι του
Μια φωτογραφία τη στιγμή που ένα φάντασμα ενός στρατιώτη επιστρέφει στο παλιό σπίτι του

Λέγεται ότι οι άνθρωποι γίνονται φαντάσματα όταν πεθάνουν βίαια,ένας ξαφνικός και άδικος θάνατος,τους εμποδίζει να μεταβούν στη μετά θάνατον ζωή. Έτσι, αν θεωρήσουμε ότι αυτή τη θεωρία ευσταθεί, θα πρέπει να υπάρχουν αμέτρητα φαντάσματα που σκοτώθηκαν στο πεδίο μάχης.

Ο κάθε πόλεμος προκάλεσε εκατομμύρια θανάτους, αν ευσταθεί το άνωθεν τότε εξηγεί και κάτι άλλο, για αυτούς που έχουν προκαλέσει εκατοντάδες πολέμους σε όλη την ιστορία αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα.
Ένα σαφές παράδειγμα αυτού βρίσκεται στο Gettysburg , μια πόλη στην Πενσυλβανία. Θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έντονης μάχης που έληξε στις 3 του Ιούλη 1863, πάνω από 7.800 στρατιώτες σκοτώθηκαν και δεκάδες χιλιάδες άλλοι τραυματίστηκαν.

Επομένως, δεν κάνει εντύπωση που έχουν αναφερθεί εκατοντάδες παρατηρήσεις φαντασμάτων σε αυτό το Εθνικό Στρατιωτικό Πάρκο. Τόσο οι τουρίστες όσο και οι κυνηγοί φαντασμάτων έχουν φωτογραφίες που δείχνουν μυστηριώδεις φιγούρες, και βίντεο που δείχνουν φάντασμα. Και αν όλα αυτά τα στοιχεία δεν επαρκούν, τώρα μια κάμερα παρακολούθησης που βρίσκεται στην αυλή ενός αγροκτήματος της αμερικανικής πολιτείας του Μαίην κατέγραψε αυτό που φαίνεται να είναι το φάντασμα ενός στρατιώτη.

Ο στρατιώτης-φάντασμα που επιστρέφει στο σπίτι
Όπως αναφέρθηκε από την τοπική Sun Journal , η Tia Wilson εγκατέστησε μια κάμερα παρακολούθησης στον κήπο της την περασμένη Παρασκευή, ελπίζοντας να δει την αλεπού που σκότωσε δώδεκα κοτόπουλα της φέτος.

Μετά την επιστροφή του από ένα ταξίδι με φίλους, τη Δευτέρα, είδαν τι είχε καταγράψει, μια αλεπού,γάτες,παιδιά, οχήματα άλλα και κάτι το μυστηριώδες: φαίνεται να είναι ένας άνθρωπος με ένα σακίδιο κοντά στην πόρτα της στις 20:58 ημέρα Σάββατο. Σε ένα από τα στιγμιότυπα ήταν εκεί και στο επόμενο εξαφανίζεται.

"Ήμασταν έκπληκτοι", "Αρχικά, φοβόμουν γιατί νόμιζα ότι υπήρχε κάποιος στην αυλή μας. Ποιος θα μπορούσε να είναι στο σπίτι μας στις 9 το βράδυ; "δήλωσε .

Η κάμερα παρακολούθησης που χρησιμοποιείται συνήθως για την καταγραφή ληστών κτλ, λαμβάνει φωτογραφίες σε διαστήματα 10 δευτερολέπτων μετά την ανίχνευση της κίνησης. Εξέτασαν όλες τις φωτογραφίες και διαπίστωσαν ότι η αινιγματική φιγούρα ήταν παρούσα μόνο σε ένα από τα στιγμιότυπα.

"Αν κάποιος περπατούσε προς την είσοδό μας, θα τον είχε καταγράψει πολύ νωρίτερα και όχι ακριβώς στην είσοδο μας," συνέχισε η Wilson.

Η γυναίκα αποφάσισε να φωτίσει την εικόνα μέσω ενός προγράμματος στον υπολογιστή και ανακάλυψε ότι είχε ένα ολόκληρο σώμα, με ένα μεγάλο σακίδιο και ένα καπέλο η κράνος. Την επόμενη μέρα ρώτησε έναν γείτονα μεγάλης ηλικίας εάν το σπίτι της που χτίστηκε το 1820, ήταν το σπίτι κάποιου που υπηρετούσε στον στρατό. Και ανακάλυψε ότι το σπίτι άνηκε σε κάποιον John που έλαβε μέρος στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

"Ο John επέστρεψε και έψαχνε την αγάπη της ζωής του". "Την ημέρα του γάμου του,δεν έφτασε στο σπίτι και δεν παντρεύτηκε ποτέ" σκοτώθηκε στο πόλεμο. Φαίνεται ότι είναι ντυμένος όπως ηταν την δεκαετία του 1900, οπότε ειναι από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι σκεπτικιστές λένε ότι ο «στρατιώτης φάντασμα», είναι απλά ένα μοντάζ που γίνεται με το Photoshop ή ίσως μια επίδραση του φωτός και της σκιάς, μαζί με μια αποτυχία στην οπτική κάμερα. Τίποτα νέο.

Από την πλευρά ,οι ερευνητές στο παραφυσικό έχουν τη δική τους θεωρία, ότι η αινιγματική φιγούρα θα μπορούσε να είναι ενέργεια που απομένει στη θέση της. Όπως μπορούμε να δούμε υπάρχουν θεωρίες για όλα τα γούστα.

Γεγονός (1) ειναι ότι μιλάνε διάφοροι και παριστάνουν τους έξυπνους για θέματα που δεν έχουν ιδέα στην κυριολεξία, ειναι τοσο "έξυπνοι" που η εύκολη λύση για αυτούς ειναι να τα απορρίπτουν όλα σε πολλά θέματα, ότι κάνει και ο κάθε βλάκας! ..Γεγονός (2) φαντάσματα υπάρχουν, και υπάρχει τεκμηριωμένη απόδειξη γιαυτό,και δεν έχει να κάνει με θεωρίες άλλα γεγονός, όσο γι αυτή την φωτογραφία?.. Το αφήνουμε στην κρίση σας. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications