Εικόνες ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους που προσγειώθηκε στο Ostankino, της Μόσχας το 1995 (VID)
Εικόνες ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους που προσγειώθηκε στο Ostankino, της Μόσχα το 1995

Αυτό το πραγματικό γεγονός συνέβη το 1995 και από τότε αποσιωπάτε με δόλο. Μετά την προβολή του περιστατικού σε μια εκπομπή στην ρωσική τηλεόραση του ίδιου έτους, τo βίντεο ξαφνικά εξαφανίστηκε και οι μάρτυρες πιθανότατα απειλήθηκαν να παραμείνουν σιωπηλοί και να μην αναφέρουν τίποτα για αυτό το συμβάν.

Έχουν παραμείνει μόνο τρεις εικόνες, και ειναι εικόνες που μεταδόθηκαν από τη ρωσική τηλεόραση, τον Οκτώβριο του 1995 και δείχνουν την προσγείωση ενός μεγάλου εξωγήινου διαστημόπλοιου που έλαβε χώρα στο προάστιο της Ostankino, που βρίσκεται στα προάστια της Μόσχας.

Οι 3 φωτογραφίες, οι οποίες είναι μέρος από ένα βίντεο που κατά πάσα πιθανότητα ειναι από το ρωσικό στρατό, ο οποίος παρακολουθούσε στενά την προσγείωση του εξωγήινου σκάφους.

Μετά από έρευνες, δύο Ρώσοι ερευνητές κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ιπτάμενος δίσκος προσγειώθηκε για να αποφύγει τα πυρά του ρωσικού αντιπυροβολικού!!!.

Αργότερα, από το UFO θα βγουν κάποια αυτο-φωτεινά όντα «μη εχθρικά» που οι προθέσεις τους παρερμηνεύτηκαν από το ρωσικό στρατό, που έριξε κατά τους λίγες ριπές πολυβόλων.

Σε απάντηση στις ριπές το εξωγήινο σκάφος καλύφθηκε με μια παράξενη εκπεμπόμενη ενέργεια παλμού αδιαπέραστη από τα όπλα του ρωσικού στρατού.

Σύμφωνα με τον ερευνητή Carlos Clemente, ο οποίος προέβη σε ανάλυση των εικόνων, το φωτεινό UFO θα μπορούσε να είχε διάμετρο περίπου 15 έως 20 μέτρα, με ένα ενεργειακό πεδίο που το περιβάλλει,σαν προστασία, και εμπόδισε οποιοδήποτε εχθρική κίνηση κατά του, και το σύγκρινε με ένα άλλο ufo που είχε εμφανιστεί στο texas .

Σύμφωνα με αναφορές, αρκετοί ερευνητές ζήτησαν από Ρώσους αξιωματούχους να κάνουν δηλώσεις για το περιστατικό και γιατί κινήθηκαν κατά του, η να δώσουν μια εξήγηση για το περιστατικό. Και το μονο που πήραν ως απάντηση ειναι σιωπή .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications