Για άλλη μια φορά εμφανίζεται ο θρυλικός  εξωγήινος δορυφόρος Black Knight και καταγράφηκε από το ISS

Ο μαύρος ιππότης είναι ένας μυστηριώδης ΑΤΙΑ δορυφόρος …που είχε εντοπιστεί να γυρίζει γύρω από τη γη σε τροχιά μεγαλύτερη και αντίθετη από τους δικούς μας δορυφόρους… για πρώτη φορά το 1959.

Ο λόγος για τον οποίο δημοσίευσαν μετά από τόσα χρόνια τις φωτογραφίες του μαύρου ιππότη στο διαδίκτυο ενώ πρωτύτερα το είχαν αποκρύψει είναι άγνωστος.

Τι ακριβώς ειναι η εξωγήινη κατασκευή;

Οι επιστήμονες χαρακτήρισαν τον μαύρο ιππότη ως ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ) που λειτουργεί ως δορυφόρος και είναι άγνωστη κατασκευής και τεχνολογικής προέλευσης.

Ο μαύρος ιππότης στο παρελθόν (μεταξύ 1920 – 1930) είχε εκπέμψει ραδιοκύματα σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ και ενώ εντοπίστηκε από τους Αμερικάνους κατόπιν εξαφανίστηκε. Ο μαύρος ιππότης δεν ήταν ούτε της Σοβιετικής Ένωσης γιατί τότε η Σοβιετική ένωση θα είχε διεκδικήσει την πρωτιά στο διάστημα, αλλά ούτε και των ΗΠΑ, ακριβώς για τον ίδιο λόγο!!!!

Ο μαύρος ιππότης εντοπίστηκε ξανά στις 26 Νοεμβρίου 1958 όταν ανεξάρτητοι Αμερικάνοι, Ρώσοι, και Ιταλοί αστρονόμοι (έναν χρόνο μετά την αποστολή του Ρώσικου δορυφόρου Σπούτνικ), έλαβαν σήματα σε άγνωστο κώδικα.

Λόγω του μαύρου χρώματος και του μυστηρίου που καλύπτει τον δορυφόρο, του δόθηκε το όνομα «Μαύρος Ιππότης». Ο αστρονόμος Α. ΚΑΖΑΝΤΣΕΦ μεταξύ άλλων δήλωσε :

«Ο Μαύρος ιππότης είναι ένα μικροσκοπικό διαστημικό σκάφος, χωρίς πλήρωμα.»

Στις εφημερίδες το 1954 είχαν γράψει για τον μαύρο ιππότη, ότι ένας ή ίσως ακόμα και δύο τεχνητοί δορυφόροι έκαναν το κύκλο της γης εν αγνοία μας επί χιλιάδες χρόνια τώρα.

Οι λιγοστές επιφανειακές πληροφορίες μιλούσαν για αντικείμενα περίπου δέκα μέτρων μήκους και αρκετών τόνων βάρους −σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών− τα οποία βρισκόντουσαν σε απόσταση 400 και 600 μιλιών από τη γη.
Η Αμερικάνικη κυβέρνηση υποπτευόταν τότε, ότι η Ρωσία είχε καταφέρει να εγκαταστήσει πρώτη αυτούς τους δορυφόρους· όμως η πραγματικότητα για τον μαύρο ιππότη ήταν διαφορετική.

Αναφορές που έγιναν το 1957 περιέγραφαν ότι ο μαύρος ιππότης κατασκόπευε το Sputnic 1 της Σοβιετικής Ένωσης. Όμως εκείνη την εποχή ούτε η Αμερικάνικη τεχνολογία δεν είχε την δυνατότητα να στήσει δορυφόρο με τροχιά γύρω από τη γη. Μάλιστα ακόμα και σήμερα δεν έχει σχεδιαστεί δορυφόρος που να περιστρέφεται αντίθετα και σε τέτοια τροχιά. Ο μαύρος ιππότης εκείνα τα χρόνια όχι μόνο δεν ήταν σαφές τι ακριβώς ήταν, αλλά προκαλούσε και τεράστια ερωτηματικά σχετικά με το τι υπήρχε στο διάστημα.

Το 1960 ο μαύρος ιππότης εντοπίστηκε ξανά και προσδιορίστηκε ότι ήταν το μεγαλύτερο τεχνητό σώμα (περίπου 10-15 τόνων) που γύριζε ποτέ σε τροχιά γύρω από πλανήτη μας. Σε διάφορες εφημερίδες έγραψαν:

«….Τρία χρόνια αργότερα, το 1963, κατά τη διάρκεια της αποστολής του Mercury-Atlas 9 ο αστροναύτης Gordon Cooper παρέμεινε σε τροχιά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να εντοπίσει και πάλι τον «Black Knight» περιγράφοντάς το ως ένα λαμπερό πράσινο αντικείμενο.. όμως η NASA έδωσε ως επίσημη εξήγηση ότι η παρατήρηση ήταν «μια παραίσθηση που οφείλεται στο διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπεται κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος στην κάψουλα»…»

Το θέμα του δορυφόρου «μαύρου ιππότη» στη συνέχεια σκεπάστηκε για περίπου 35 χρόνια …ώσπου το 1998 το πλήρωμα του STS-88 πήρε νέες φωτογραφίες από το περίεργο αεροσκάφος και το θέμα επανήλθε ξανά. Τι ακριβώς πήρε από τον μαύρο ιππότη το πλήρωμα, εκτός από φωτογραφίες, κανείς δεν ξέρει. Το θέμα με τον μαύρο ιππότη παγώνει ξανά, έως ότου το 2011 η ίδια η NASA κυκλοφόρησε μαζικά φωτογραφίες στο διαδίκτυο χωρίς την προσθήκη εξηγήσεων.

Πολλοί κάνουν λόγο για εξωγήινη τεχνολογία, ενώ άλλοι σπεύδουν να ονομάσουν τον μαύρο ιππότη αρχαίο (γήινο) κατασκεύασμα προ του κατακλυσμού, που παρέμεινε σε λανθάνουσα κατάσταση έως σήμερα, με δεδομένου ότι υπήρχε αρχαία τεχνολογία ανώτερη από την σημερινή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications