Απεβίωσε η κόρη του Χίμλερ - Δείτε τι γράφουν οι αμόρφωτοι νεοέλληνες
Απεβίωσε η κόρη του Χίμλερ - Δείτε τι γράφουν οι αμόρφωτοι νεοέλληνες

Με καθυστέρηση ενός και πλέον μήνα, καθώς απεβίωσε στις 24 Μαΐου, έγινε γνωστός ο θάνατος της Gudrun Burwitz – Himmler, της πρωτότοκης κόρης του εμπνευστή των SS, Heinrich Himmler.

Η κ. Burwitz, η οποία αποκαλούνταν “πριγκίπισσα των ναζί” από υποστηρικτές και αμφισβητίες, παρέμεινε αμετανόητη και πιστή στον πατέρα της και στα 88 χρόνια της ζωής της, αρνήθηκε την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος και, στα επόμενα χρόνια, βοήθησε προσφέροντας χρήματα και ανέσεις στους πρώην ναζί καταδικασμένους.

Τη στιγμή της γέννησής της το 1929, ο πατέρας της εδραίωσε την εξουσία ως αρχηγός του ελίτ του ναζιστικού στρατιωτικού σώματος γνωστού ως SS (σώμα προστασίας) γιατί είχαν κάνει δεκάδες απόπειρες δολοφονίας του Χίτλερ.

Ο Χίμλερ διηύθυνε επίσης τη γερμανική μυστική αστυνομία, τη Γκεστάπο, και καθιέρωσε το σύστημα φυλακών για τα εγκληματικά στοιχειά που μαντέψτε τι ηταν οι περισσότεροι, μαζί με τους λεγόμενους ρόμα.

Η Gudrun, η οποία ήταν το πρώτο παιδί του Χίμλερ και η μόνη νόμιμη κόρη, ήταν εξαιρετικά αφοσιωμένη στον πατέρα του. Ο Χίμλερ και η σύζυγός του υιοθέτησαν αργότερα ένα γιο ενώ είχε και δύο άλλα παιδιά με την ερωμένη του.

Απόδραση στην Ιταλία
Καθώς το Τρίτο Ράιχ κατέρρευσε τον Μάιο του 1945, η 15χρονη Gudrun και η μητέρα της έφυγαν στη βόρεια Ιταλία, όπου συνελήφθησαν από αμερικανικά στρατεύματα. Ο Χίμλερ συνελήφθη από ρωσικές δυνάμεις στις 20 Μαΐου 1945 και παραδόθηκε στους Εγγλέζους. Τρεις ημέρες αργότερα, αυτοκτόνησε δαγκώνοντας σε μια κάψουλα κυανίου που είχε αποκρύψει. Η Gudrun δεν πίστεψε ποτέ ότι ο πατέρας της αυτοκτόνησε αλλά θεωρούσε ότι δολοφονήθηκε από τους Εγγλέζους.

Την περίοδο 1961- 63 είχε εργαστεί ως γραμματέας στην BND, την γερμανική κατασκοπευτική υπηρεσία με ψευδώνυμο. Όπως είχε παραδεχθεί τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της δυσκολεύονταν να βρουν εργασία λόγω του οικογενειακού παρελθόντος. Παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Wulf Dieter Burwitz, ο οποίος δραστηριοποιείται πολιτικά μέσω του εθνικιστικού κόμματος NPD. Μαζί του απέκτησε δύο παιδιά.

Σχόλια απο ελληνόφωνους μπορεί να ειναι και σημιτικής ράτσας που μάλλον ούτε οι ιδιοι θα το ξέρουν, η άπλα ελληνόφωνους αμφίβολου προέλευσης, δεν σέβονται καν τους νεκρούς που πολεμησαν για την πατρίδα τους απέναντι στον σιωνισμό, και αυτές τις ύβρεις βωμολοχίες και κατάρες , δεν τις γράφουν Έλληνες στο πνεύμα ούτε στους εχθρούς τους, αυτά τα άτομα πάνε στην εκκλησιά όσοι δεν ειναι αριστεροι, και παριστάνουν τους άγιους:

1)Στα τσακίδια σκουλήκι
2)Να μη λιώσουν τα ναζιστικά κόκαλά σας
3)Στα τσακίδια
4)Καλή κόλαση να έχεις...!
Σε απάντηση του τελευταίου ένα νορμάλ σχόλιο :Αυτή ήταν μικρό παιδί τι έφταιξε για το Β Π.Π.; έκανε κάποιο έγκλημα αυτή αργότερα;;;

Το μίσος τον νεοελλήνων η αμορφωσιά και η ιουδαϊκή λογική και ο δογματισμός οδήγησε στην σημερινή κατάσταση, δεν ειναι τώρα έτσι, και το 40 έτσι ηταν οι μισοί, οι συνεργάτες και προδότες των αγγλο-μασόνων που κήρυξαν πόλεμο στην Γερμανία δεύτερη φορά, (η πρώτη ηταν ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος,ούτε αυτό το ξέρουν οι περισσότεροι!) και της σοβιετικής ένωσης και του κομμουνισμού, έγιναν "ήρωες της αντίστασης" οχι τόσο γιατί έσφαξαν μερικούς Γερμανούς ,αλλα που κατάσφαξαν τους Έλληνες κατά χιλιάδες για να μην ελευθερωθεί η χώρα απο τον κομμουνισμό!αλλα και για αυτο που έλεγε ο Μαρξ(βλέπε πιο κάτω) .

Όταν σε αλλες χώρες πολέμησαν για να γλυτώσουν απο τους χασάπηδες κομμουνιστές που εφάρμοζαν αυτο που έλεγε ο Μαρξ ανεξάρτητου χωράς, την γενοκτονία της "παλιάς φυλής" της Ευρώπης: Η Γεωργιανή Λεγεώνα πχ (Γερμανικά: Georgische Legion: ქართული ლეგიონი , ) ήταν στρατιωτικός σχηματισμός της ναζιστικής Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου , αποτελούμενος από Γεωργιανούς, στόχος της ήταν η αποκατάσταση της ανεξαρτησίας της Γεωργίας από τη Σοβιετική Ένωση. Ορισμένα τμήματα της Γεωργιανής Λεγεώνας ηταν υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο της Waffen SS το ίδιο και στην Αρμενία.Στο ελλαδιστάν τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι οι "κακοί ναζι" ήθελαν να κατακτήσουν την Ελλάδα αντί να την ελευθερώσουν από τους Άγγλους και τους συμμορίτες τους !τι να πει κάνεις?

Διότι σε αυτα τα μέρη ηταν γεμάτο καυκάσιους που έσφαζαν οι μπολσεβίκοι.Τελικά δεν ελευθερώθηκε απο τους μπολσεβίκικους, που συνέχισαν την γενοκτονία σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου κατα προτίμηση καυκάσιους πόντιους κτλ, οι διώξεις οι εκδρομές χωρίς επιστροφή στα Γκουλάγκ ηταν καθημερινότητα", (ίδια μοίρα περίμενε και τους καυκάσιους στην Ελλάδα, χιλιαδες βρήκαν φρικτό θάνατο στα σατανικά χεριά των κομμουνιστών) το 1991 η Γεωργία αποσχίσθηκε από την ΕΣΣΔ αφού διαλύθηκε η σοβιετική ένωση .

Τι ηταν εκείνοι προδότες που τάχθηκαν υπέρ της Γερμανία για γλυτώσουν από τον κομμουνισμό?? η Ελλάδα δεν ξέφυγε πότε απο τον κομμουνισμό εκτός τα 7 χρονιά επι Παπαδόπουλου, μετά οι συμμορίτες ίδρυσαν το ΠΑΣΟΚ,και για όσους δεν ήθελαν το ΠΑΣΟΚ ίδρυσαν και την λεγόμενη δεξιά,ότι και να ψηφίζουν το ίδιο ηταν, και φτάσαμε στο 2015 που έβγαλαν και επίσημα συμμορίτες! απο εκεί να καταλάβει κανένας νοήμον τι αμορφωσιά επικρατεί και πως ελέγχουν την μάζα,(το ίντερνετ το έχουν για να διαβάζουν σελίδες αριστερών όπως και ειναι στην πρώτη θέση,και επι χρονιά από την εποχή του 90 διάβαζαν την olympia,gr για πατριωτική! ), άλλα αυτά ειναι λεπτομέρειες για πολλούς αμόρφωτους νεοέλληνες, όταν διδάσκουν στα σχολεια ψεύτικη ιστορία και παίζουν προπαγανδιστικά βίντεο παραχάραξης της ιστορίας, αμόρφωτοι βγαίνουν! και δεν έχουν καν το στοιχείο της ερευνάς οι περισσότεροι!ακομα και σήμερα συνεχίζουν τον διαμελισμό και κάνουν πράξη αυτό που έλεγαν από το 40 για την Μακεδονία(σχετικά έγγραφα παράδοσης της Μακεδονίας στην Βουλγαρία απο τους συμμορίτες υπάρχουν στο ίντερνετ )

«Οι Αμερικάνοι και ο παγκόσμιος Εβραϊσμός μας οδηγηθούν σε πόλεμο με την Γερμανία .» Σεπτέμβριος 1939, μετά την κήρυξη του πολέμου κατά της Γερμανίας, Ο Βρετανός πρωθυπουργός Νέβιλ Τσάμπερλεν διαμαρτυρήθηκε στον Πρεσβευτή των ΗΠΑ Τζόζεφ Κένεντι στο Λονδίνο...Πέθανε έξι μήνες μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία, στις 10 Νοεμβρίου 1940 από καρκίνο του παχέος εντέρου όλος τυχαίος, δήλωσε παραίτησή για να μην συμμετέχει σε ένα άδικο πόλεμο . Πήρε την θέση του ο μασόνος Ουίνστον Τσώρτσιλ,που δρούσε για τον ιουδαϊσμό, και έλεγε: Η Ιστορία θα είναι καλή μαζί μου, επειδή σκοπεύω να την γράψω.
Σε ένα κόσμο που ζει στο ψέμα και στις ψευδαισθήσεις σε ολόκληρη την ζωή του, το να του λες την αλήθεια ειναι σαν τους στερείς τα ναρκωτικά !.ΥΓ το νου σας τους ναζι λοιπόν! την Γερμανία πάντως την έχουν κάνει ισλαμ ήδη οι εκεί αριστεροί,ακόμα και ο Μεταξάς άργησε να καταλάβει την παγίδα, όταν κατάλαβε και τάχθηκε υπέρ της Γερμανία ηταν ήδη αργά τον δολοφόνησαν, τώρα δεν σταματάει τίποτα τους κομμουνιστές ...
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ- Ana Malazonia - Magnolia- ანა მალაზონია - მაგნოლია

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Σωστά ίδρυσαν το Πασοκ και για ένα διάστημα έκαναν υπουργό Επικρατείας το Μάρκο Βαφειάδη τον συμμοριτη.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications