ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ «ΧΟΥΝΤΑΣ» ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ «ΧΟΥΝΤΑΣ» ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ενώ οι καταστροφικές πυρκαγιές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται συνέχεια, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι και οι καταστροφικές πυρκαγιές ήρθαν στην Ελλάδα μαζί με την «δημοκρατία» της μεταπολίτευσης του 1974! Μαζί με τα χρέη, τη φτώχεια, την ανεργία, τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα κι όλα τ’ άλλα δεινά.

Εφτά ολόκληρα χρόνια κυβέρνησε την Χώρα η «χούντα» (όπως την αποκαλεί η κλεφτουριά της μεταπολίτευσης…) κι ούτε μία καταστροφική πυρκαγιά δεν υπήρξε!

Γιατί τότε και όχι τώρα;

Διότι:

1ον) Το καθεστώς της 21ης Απριλίου είχε εκπονήσει πλήρες σχέδιο προστασίας των δασών και πυρόσβεσης, ο δε κρατικός μηχανισμός λειτουργούσε άμεσα και αποτελεσματικά! Και προληπτικά και κατασταλτικά!

2ον) Υπήρχε έλεγχος των πάντων από το κράτος, και δεν ήταν η Ελλάδα μας ξέφραγο αμπέλι, όπως είναι σήμερα, που έχει μαζευτεί εδώ «κάθε καρυδιάς καρύδι», απ’ όλο τον κόσμο.

Έτσι, δεν υπήρχε περιθώριο δράσης ξένων πρακτόρων , οικοπεδοφάγων και πάσης φύσεως εμπρηστών!

3ον) Εκτός από το κράτος, λειτουργούσαν τέλεια και οι νόμοι. Έτσι, ο κάθε επίδοξος εμπρηστής γνώριζε πολύ καλά πως και θα συλληφθεί οπωσδήποτε και θα πέσει απάνω του βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης!

(ΥΓ): Κατά διαβολική δε σύμπτωση, οι καταστροφικές πυρκαγιές κατακαίνε φέτος την Ελλάδα μας στα «γενέθλια» της «δημοκρατίας» τους. Τυχαίο;

Δε νομίζουμε!

ethnikismos.net

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications