Η Ιταλία επιλέγει ως υπουργό Υγείας μια που ειναι κατά τον εμβολίων! σε πανικό η ελίτ με τα τσιράκια της
Η Ιταλία επιλέγει ως υπουργό Υγείας μια που ειναι κατά τον εμβολίων! σε πανικό η ελίτ με τα τσιράκια της  τους συμμορίτες

Νέο κτύπημα στην μασονία απο την νέα ακροδεξιά κυβέρνηση της Ιταλίας, μετά το: Ιταλός Υπουργός Οικογένειας: Ομοφυλόφιλες οικογένειες δεν υπάρχουν – Θα αυξηθούν οι γεννήσεις και 500.000 μετανάστες φεύγουν!, στην Ελλάδα τους έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που φοβούνται την "ακροδεξιά" αντί για τους μαρξιστές οι οποίοι λυμαίνονται την χώρα απο το 1974 και ειναι οι ίδιοι που ίδρυσαν το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Τη θέση της νέας υπουργού Υγείας της Ιταλίας ανέλαβε η ιατροδικαστής Τζούλια Γκρίλο, η οποία, μέσω του μπλογκ της και πολλών δηλώσεών της προεκλογικά τάσσεται υπέρ του μη υποχρεωτικού χαρακτήρα των εμβολιασμών και υποστηρίζει την ανάκληση του διατάγματος Λορέντσιν, το οποίο προβλέπει τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων παιδιών από τα νηπιαγωγεία, αλλά και την επιβολή ποινών στους γονείς που εγγράφουν ανεμβολίαστα παιδιά στα δημοτικά σχολεία.

Η Τζούλια Γκρίλο αναφέρει συχνά -πυκνά ότι «με τον καταναγκασμό παράγεται το αντίθετο αποτέλεσμα» σε αντίθεση με την προπαγάνδα απο αριστερούς ψευδο-δημοσιογράφους και τα τσιράκια της μασονίας που παριστάνουν τους ειδικούς .

Παρά το γεγονός το επίθετο της Grillo δεν έχει σχέση με τον Beppe Grillo, ο ιδρυτής του Κινήματος 5 Αστέρων(M5S) , ο οποίος πρότεινε ένα νόμο κατά των εμβολιασμών, για την σχέση μεταξύ εμβολίων και συγκεκριμένων ασθενειών, όπως η λευχαιμία, κληρονομικές γενετικές μεταλλάξεις,με τον καρκίνο,με τον αυτισμό και διάφορες αλλεργίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications