Άντρας έκαψε ζωντανή την 33χρονη σύντροφο του κι εκείνη κατέθεσε εναντίον του στο δικαστήριο από τον «τάφο» της
Άντρας έκαψε ζωντανή την 33χρονη σύντροφο του κι εκείνη κατέθεσε εναντίον του στο δικαστήριο από τον «τάφο» της

Μια γυναίκα που πέθανε από τότε που ο φίλος της της έβαλε φωτιά θα καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη του για τη δολοφονία της μετά το θάνατό της...

Η 33χρονη Judy Malinowski, πέθανε τον Αύγουστο του 2017, δύο χρόνια αφότου ο φίλος της, ο Michael Slager, της έβαλε φωτιά έξω από ένα βενζινάδικο κοντά στο Columbus του Ohio, το βίντεο στο νοσοκομείο ειναι απο τον Ιούνιο του 2015,πριν χάσει τη μάχη με την ζωή.

Ο Slager θα δικαστεί για τη δολοφονία της τον Ιούλιο και ένας δικαστής θα ακούσει τη συνέντευξη που έδωσε η Malinowski από το νοσοκομειακό της κρεβάτι λίγο πριν πεθάνει.

Η μητέρα δύο παιδιών υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της και πάλευε για τη ζωή της στο νοσοκομείο για δύο χρόνια.
Ο Slager κατηγορήθηκε για την εν λόγω επίθεση και έπρεπε να δικαστεί το 2016. Η Malinowski κατέγραψε τη μαρτυρία της σε βίντεο από το νοσοκομειακό της κρεβάτι. Οι δικηγόροι του Slager προσπάθησαν να σταματήσουν τη χρήση του βίντεο ισχυριζόμενοι νομικές αναφορές.

Αλλά ο δικαστής το επέτρεψε με την αιτιολογία ότι πρόκειται για μια πρωτοφανή περίπτωση όπου το θύμα μπορεί να αποδείξει το συμβάν μετά το θάνατό της.Η Malinowski είχε μίλησε επίσης στα ΜΜΕ από το νοσοκομείο πριν πεθάνει.

Αν και δυσκολευόταν να μιλήσει, κατάφερε να πει: “Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ένα ανθρώπινο ον θα μπορούσε να είναι τόσο κακό.”
“Θεέ μου, σε παρακαλώ, βοήθησέ με”, είπε.
Η Malinowski έχασε δύο από τα δάχτυλά της και τα δύο αυτιά της, ενώ έμεινε με ανοιχτές πληγές στην πλάτη και στους γλουτούς της.
Η άτυχη γυναίκα είχε υποβληθεί σε 56 χειρουργικές επεμβάσεις πριν πεθάνει.
Η Malinowski υπέστη επίσης φρικτά τραύματα στο λαιμό της και δεν περπάτησε ξανά μετά το περιστατικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications