Εξακολουθείτε να μην πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν UFO; αυτά τα βίντεο θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη!
Εξακολουθείτε να μην πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν UFO; αυτά τα βίντεο θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη!

Είστε ακόμα δύσπιστοι σχετικά με την ύπαρξη των UFO και της εξωγήινης ζωής; θεωρείτε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι, και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και ολα αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας οπως αρέσκονται να λένε κάποιο; Αν ναι, αυτό το βίντεο θα σας αλλάξει την γνώμη.

Το φαινόμενο των UFO είναι ένα από τα θέματα που οι άνθρωποι μιλούν για την τελευταία δεκαετία, όχι μόνο λόγο του τεράστιου ποσού των αποχαρακτηρισμένων έγγραφων που υπάρχουν στη διάθεση του κοινού, αλλά και λόγο των χιλιάδων θεάσεων που έχουν γίνει, όχι μόνο στη Γη, αλλά και στο διάστημα.

Και υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι τα UFO επισκέπτονται τη Γη, μήπως όλοι αυτοί ειναι συνωμοσιολόγοι η βλέπουν πιο αντικειμενικά τα πράγματα και πιο πέρα απο τους κοινούς θνητούς ;

Το να πιστεύεις ότι τη Γη ειναι ο μόνος κατοικημένος κόσμος στο άπειρο σύμπαν είναι τόσο παράλογο όσο να πιστεύεις ότι σε ένα ολόκληρο χωράφι μονο ένα χόρτο θα φυτρώσει - Έλληνας φιλόσοφος του 4ου αιώνα π.Χ.

Ένας επιστήμονας, ο Δρ Kaku, ο οποίος είναι σύμβουλος της σειράς του Discovery Channel, πιστεύει ότι η ανθρώπινη φυλή δεν θα είχε καμία τύχη αν οι εξωγήινοι επιτεθούν στην Γη. Οι εξωγήινοι θα μπορούσε να έχουν πιο προηγμένη τεχνολογία και θα μπορούσαν να εξαλείψουν την ανθρωπότητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αν εισβάλουν στον μικροσκοπικό πλανήτη μας.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν εκατοντάδες δηλώσεις που από επιστήμονες, αστροναύτες και κυβερνητικούς αξιωματούχους σχετικά με το φαινόμενο των UFO και των εξωγήινων, και αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο,και όλα διαθέσιμα στο διαδίκτυο, που πολλοί εντελώς παράλογα εξακολουθούν να αρνούνται να το δεχθούν, παρά τα πολλά στοιχεία.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications