Μαρτυρία-σοκ για την 15χρονη από τα Ιωάννινα: Ξερίζωσαν τα όργανά της και τα φάγανε τα άγρια ζώα στην Αλβανία
Μαρτυρία-σοκ για την 15χρονη από τα Ιωάννινα: Ξερίζωσαν τα όργανά της και τα φάγανε τα άγρια ζώα στην Αλβανία

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την Κωνσταντίνα Αναγνώστη που πέθανε κατά την επιστροφή της από την Αλβανία με ταξί στην Ελλάδα. Από την μία ο Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς αναφέρει πως η 15χρονη είχε επισκεφτεί γυναικολόγο στους Αγίους Σαράντα για να κάνει έκτρωση και από την άλλη η μητέρα και οι αδερφή της ξεσπούν λέγοντας πως θα κινηθούν νομικά.

«Ήταν 4 μηνών έγκυος , η μητέρα της συναντήθηκε η ίδια τη γυναικολόγο στους Αγίους Σαράντα. Αυτά που λέω αποδεικνύονται με ντοκουμέντα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ντούε Πιέτρα, Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς.

Ο ίδιος ανέφερε πως αφού έκανε έκτρωση, στην συνέχεια έσβησε στο ταξί που την μετέφερε από την Αλβανία στην Ελλάδα από υπερβολική δόση λιδοκαίνης.

Αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που σοκάρουν ο κύριος Πέτρα ανέφερε πως τα όργανα της 15χρονης ξεριζώθηκαν και φαγώθηκαν από άγρια ζώα.

«Στείλαμε ιδιωτικό ντετέκτιβ στους Αγίους Σαράντα .Ξερίζωσαν τα όργανά της και τα έβαλαν σε μια μαύρη σακούλα, τα έβγαλαν έξω από το νοσοκομείο και τα φάγανε τα άγρια ζώα» ανέφερε ο ίδιος.

Από την άλλη η αδερφή της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως δεν υπήρχε καμία εγκυμοσύνη και πως θα κινηθούν νομικά.

«Δεν υπήρχε εγκυμοσύνη. Η αδερφή μου για τρεις μήνες ήταν σε μένα. Θα κινηθούμε νομικά γιατί για εμάς δεν βασίζονται κάπου αυτά που λέει. Τα όργανα του παιδιού είναι στα Τίρανα» επιμένει η αδερφή της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications