Πως μετατρέπεις μια  χαρά γυναικά σε επιμύθιο όργανο -  Τζούλια Αλεξανδράτου: Από το κακό στο χειρότερο! φώτο
Πως μετατρέπεις μια  χαρά γυναικά σε  επιμύθιο όργανο -  Τζούλια Αλεξανδράτου: Από το κακό στο χειρότερο! φώτο

Το τι γίνεται κάτω απο την μύτη της μάζας δεν λέγεται! άλλα όλοι μόνο να λενε ύβρεις και βωμολοχίες ξέρουν, και να πατούν like σε αυτούς που αντιπροσωπεύουν το κακό! το πως και ποιοι την οδήγησαν εκεί ούτε καν έχουν σκεφτεί,η Τζούλια Αλεξανδράτου ειναι μια ακραία περίπτωση και δείγμα τι προκαλούν "κάποιοι", αυτοί οι "κάποιοι" ειναι συγκεκριμένη ράτσα με υποκατηγορίες, σας έχουν κορόιδεψε ότι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι? αυτο το ψέμα δεν ειναι τίποτα μπροστά σε άλλα ψέμματα τους!, αρχίζουν από δήθεν "σχέσεις" δηλαδή θύματα τους, που τα μετατρέπουν σε επιμύθια όργανα τους και γυναίκες τους για να γεννήσουν τα μούλικα τους,μέχρι στο άλλο άκρο τύπου Τζούλια Αλεξανδράτου!Είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν και έκαναν μαζί τους "παιδιά". Γράφουν στο fanaripress.gr:

Οι νέες φωτογραφίες του πρώην μοντέλου αποδεικνύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την κοπέλα...

Ας ελπίσουμε πως δεν είναι τίποτα το σοβαρό και πως η Τζούλια θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα.

Καλά τα αστειάκια και οι χλευασμοί για τις σαμπάνιες και τη Μύκονο, αλλά όταν μιλάμε για την υγεία ενός ανθρώπου οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολύ καιρό να δούμε την Τζούλια...

Κι αυτό γιατί; Διότι το κορίτσι πλέον προσέχει. Βγαίνει για δουλειά, αλλά σε περιοχές μακριά απο την Αθήνα.

Όμως ακόμη κι εκεί, εμείς είμαστε παρόντες και την βρήκαμε στα Τρίκαλα. Η Τζούλια δείχνει κουρασμένη... ταλαιπωρημένη... λίγο χαμένη. Τι συμβαίνει άραγε στην Τζούλια; απο fanaripress.gr

Δείτε τις φώτο & θα καταλάβετε:

Τελειωμένες καταστάσεις το fanaripress.gr γράφει "Ας ελπίσουμε πως δεν είναι τίποτα το σοβαρό" , τι δεν είναι τίποτα το σοβαρό, πόσο χειρότερα να γίνει?. Αυτά ειναι τα αποτελέσματα της συνύπαρξης με το κακό, το οποίο σε πολίτικο επίπεδο μαντέψτε ποιοι το αντιπροσωπεύουν. Την άλλη την Στόρμι Ντάνιελς εκτός από το να την κάνουν π@ρνοσταρ την έστρεψαν κατά του Τραμπ! τα θύματα τους κατά προτίμηση ειναι γυναικες συγκεκριμένης φυλής οχι της δικιάς τους για 3 λογούς... Οι θυγατέρες των ανθρώπων ειναι εύκολα θηράματα στα τέρατα αφού ειναι διπλά τους.....

Η Ιουλία Καρπόζηλου, γνωστή ως Τζούλια Αλεξανδράτου δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσω facebook με τη μαμά της, πριν από μερικά χρόνια. Δεν θα ειναι ιδιαίτερα χαρούμενη με την κατάληξη της κόρης της, αν δεν έχει χάσει και αυτή το την επαφή με το "πνεύμα"...ο νοών νοείτω!

Συνεχίστε να διαβάζετε "έγκυρες πήγες" επανδρωμένες με συμμορίτες μέχρι και μασονους για να μείνετε μέχρι να πεθάνετε στο matrix! μια απο τις πολλές ιστοσελίδες τους μεταξύ άλλων, έχει 600.000 like, απίστευτο και όμως αληθινό, μέσα σε όλο αυτο το μπάχαλο, το να βγαίνεις και να λες αλήθεια και τα αυτονόητα, φαντάζει γραφικό, ειναι μάταιο, αφού θα σου κάνουν και επίθεση,σαν αυτόν που βγήκε απο την σπηλιά του Πλάτωνα, εξάλλου κανένας δεν θα εκτιμήσει την αλήθεια,γιατί έχουν μάθει να ζουν μέσα στο βούρκο του ψέματος απο μικροί, άσε δε που οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα γιατί πράγμα μιλάς θα σε νομίζουν και για τρέλο, σαν μιλούσε κάποιος το 1500 σε Ζουλού για ηλεκτρικό ρεύμα ένα πράγμα!στην πυρά!!!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications