Τώρα κοιμάμαι ήσυχος, λέει ο 26χρονος που σκότωσε τον πατέρα του
Τώρα κοιμάμαι ήσυχος, λέει ο 26χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Τώρα κοιμάμαι ήσυχος, λέει ο 26χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται στην υπόθεση του πατροκτόνου της Ζακύνθου. Η αρχή του τέλους ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες. Ο πατέρας είχε μείνει μόνος με τα δυο μικρά παιδιά. Ο Αλέξης υποψιαζόταν την κακοποίηση. Δεν χρειαζόταν αποδείξεις…Την είχε βιώσει άλλωστε και ο ίδιος.

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν πριν από δέκα ημέρες, όταν ο πατέρας του Αλέξη του ζήτησε το αδιανόητο: Να επιστρέψει στο σπίτι για να βρεθεί ερωτικά με την πρώην γυναίκα του και την κόρη της. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρια για τον 26χρονο.

«Ακόμη και πριν από μία εβδομάδα, μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει εάν δεν πάω τη μητέρα μου και πρώην σύζυγό του ή την ετεροθαλή αδελφή μου σε εκείνον με σκοπό την σeξουαλική συνεύρεση. Δεν άντεξα» υποστήριξε στον ανακριτή ο 26χρονος Αλέξης.

Μιλώντας μέσα από το κρατητήριο, ο πατροκτόνος της Ζακύνθου είπε:
«Αισθάνομαι όπως κάποιος που έχει μπει μέσα στη φυλακή για την τιμή της οικογένειάς του και για τον εαυτό του.
Είμαι ζορισμένος αυτή τη στιγμή. Όταν ένα παιδί δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν και ξαφνικά για μια στιγμή βρίσκεται στη φυλακή, λογικό δεν είναι; Σαν άνθρωπος σας μιλάω αυτή τη στιγμή. Δε θα σας πω συγγνώμη. Δεν μπορώ να μιλήσω. Δε γίνεται να μιλήσω».

Ο Αλέξης αναμένεται τις επόμενες ώρες να οδηγηθεί στη φυλακή. Τα δυο μικρά του αδέρφια είναι τώρα ασφαλή στο σπίτι του αδερφού της μητέρας τους…
«Τώρα κοιμάμαι ήσυχος» λέει σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications