Το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου διερεύνησε τη «δραστηριότητα φαινομένων και αόρατων οντοτήτων»
Το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου διερεύνησε τη «δραστηριότητα φαινομένων και αόρατων οντοτήτων»

Η ερευνητική ομάδα «I-Team» θυγατρική της CBS KLAS-TV στο Λας Βέγκας, NV παρουσίασε νέα έγγραφα σχετικά με το μυστικό πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου, το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από τους New York Times το Δεκέμβριο.
Αλλά ακόμη πιο ξένη από τα έγγραφα, τα οποία έρχονταν σε θεωρητική κίνηση στη στρέβλωση και στις υπερδιάστατες τεχνολογίες, ήταν η απάντηση που παρέσχε στην KLAS-TV ένας ανώνυμος «ανώτερος διευθυντής» στο πρόγραμμα, ο οποίος συνέδεσε το πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου με τους poltergeists, «και» παράξενα πλάσματα. »
Η αρχική αποκάλυψη του NYT , συνέχισε με κάποιο τρόπο την παραφυσική έρευνα που ξεκίνησε ο ιδρυτής Richard Bigelow στη δεκαετία του ’90.

«Οι έρευνες της BAASS παρείχαν νέες σειρές αποδεικτικών στοιχείων που έδειξαν ότι το φαινόμενο των UFO ήταν πολύ μεγαλύτερο από τα μηχανήματα με καρύδια και μπουλόνια που αλληλεπιδρούν με στρατιωτικά αεροσκάφη», ανέφερε ο ανώτερος διευθυντής. «Το φαινόμενο περιλάμβανε επίσης μια ολόκληρη ποικιλία δραστηριοτήτων, που περιελάμβανε παράξενα πλάσματα, δραστηριότητα poltergeist, αόρατες οντότητες, σφαίρες φωτός, τραυματισμούς ζώων και ανθρώπων και πολλά άλλα».

Ο διευθυντής της BAASS περιγράφει επίσης μεθοδολογίες έρευνας προσαρμοσμένες ώστε να εξηγούν πολλαπλές αυτόπτες μαρτυρίες που αναφέρουν «πολύ διαφορετικά γεγονότα». Η νέα μεθοδολογία, θέτει ως βάση «που χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα ως ένα σύστημα ανάγνωσης για την ανατομία αλληλεπιδράσης με το φαινόμενο των UFO» τέθηκε σε εφαρμογή, επειδή στη BAASS πιστεύουν ίσως ότι στοιχεία έδειξαν πως «το φαινόμενο των UFO ήταν σε θέση να χειραγωγήσει και να νοθεύσει την ανθρώπινη αντίληψη,» καθιστώντας μαρτυρία αυτοπτών μαρτύρων «ολοένα και πιο αναξιόπιστη».

Μπορεί να ακούγεται περισσότερο σαν μια βολική μέθοδος για την εξήγηση των ασυνήθιστων λογαριασμών παρά της αυστηρής επιστήμης, αλλά η δήλωση BAASS ισχυρίζεται ότι «τα αποτελέσματα της εφαρμογής αυτής της νέας προσέγγισης ήταν μια επανάσταση στον καθορισμό του επιπέδου απειλής των UFO».

Ενώ η δήλωση υποστηρίζει μια ευρύτερη προσέγγιση στην έρευνα των UFO, για να αποφευχθεί η «μυωπική και μη παραγωγική» εστίαση στις «μηχανές καρυδιών και βιδών» , παίρνει επίσης πρωτοφανή νέα συμπεράσματα για την ακριβή φύση των φαινομένων UFO Η δήλωση περιγράφει τη νέα «εγκληματολογική» προσέγγιση του BAASS ως «στόχο να παρακάμψει την εξαπάτηση και τον χειρισμό των UFO «επικαλύπτοντας την απειλητική περιγραφή των τραυματισμών ανθρώπων και ζώων (που μάλλον παραπέμπουν στα φαινόμενα ακρωτηριασμού των βοοειδών). Σε ποιο βαθμό συμμετέχουν ενεργά οι πολτερνιστές, τα περίεργα πλάσματα και οι αόρατες οντότητες στην εξαπάτηση, παραμένει ασαφες. Προς το παρόν, επιτακτικές αποδείξεις ή στοιχεία, παραμένουν μη διαθέσιμα στο κοινό.

Η δήλωση και τα έγγραφα που δημοσίευσε η I-Team περιπλέκουν περαιτέρω τη διαδικασία σύναψης συμβάσεων που περιγράφεται από τους NYT , επιβεβαιώνοντας ότι ο Οργανισμός Πληροφοριών Άμυνας αρχικά ζήτησε προσφορές με διαφορετικό όνομα: Advanced Application Systems Systems (AAWSAP) Paul Ready και UFOs και ο εθνικός συγγραφέας State State Richard Dolanτον Απρίλιο. Τα έγγραφα της σύμβασης αποκαλύπτουν μια αρχική πληρωμή ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, που χορηγήθηκε στη BAASS.

Η BAASS, που δημιουργήθηκε ειδικά για το συμβόλαιο του Πενταγώνου, διεξήγαγε έρευνα τόσο από το αρχηγείο της Bigelow Aerospace στο Βόρειο Λας Βέγκας όσο και από ένα περίφημο ράντσο της Γιούτα, το οποίο ανήκε προηγουμένως στον Robert Bigelow (η ιδιοκτησία μεταφέρθηκε στο Adamantium Real Estate, ο οποίος διαχειρίζεται την ιδιοκτησία για λογαριασμό ενός ανώνυμου ιδιοκτήτης).

Κοινώς γνωστό ως Skinwalker Ranch, το ακίνητο των 480 στρεμμάτων ήταν ο χώρος των αναφερθέντων ακρωτηριασμών βοοειδών, των παρατηρήσεων UFO και των «μεγάλων, άγριων ζώων με διάτρηση κίτρινων ματιών» που οι σφαίρες δεν μπορούσαν να τραυματίσουν. Από το 1996 έως το 2004, ο Bigelow διερεύνησε παραφυσικά φαινόμενα μέσα και γύρω από το ράντσο υπό την ομπρέλα της ερευνητικής του ομάδας, το Εθνικό Ινστιτούτο για την Επιστήμη της Ανακάλυψης.

Θα μπορούσαν να συσχετιστούν UFO και άλλα παραφυσικά φαινόμενα; Ενώ είναι πάντοτε δυνατόν νέες πληροφορίες από το πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου να παρέχουν πραγματικά δεδομένα από την έρευνα AAWSAP του Bigelow, η παρουσία του ηλεκτρολόγου μηχανικού Dr. Harold Puthoff, ενός από τους επικεφαλής ερευνητές για το BAASS, εγγυάται την αδυναμία του σκεπτικισμού. Ο Puthoff, επίσης μια από τις πηγές για την αρχική αποκάλυψη των NYT , έχει μια μακρά ιστορία προώθησης της ψευδοεπιστήμης – εγκρίνοντας την ψυχική απάτη Uri Geller και έρχεται στην υπεράσπιση του E-meter του L. Ron Hubbard σε ένα έγγραφο του 1974.

Η Σαηεντολογία αναπτύχθηκε προς χρήση από την κυβέρνηση. Η ερευνητική ομάδα του Puthoff, η EarthTech International, ανατέθηκε με υπεργολαβία από τον Bigelow για να γράψει τις πρόσφατα αποκαλυφθείσες αναφορές της DIA.
Αυτές οι αναφορές δεν δείχνουν καμία νέα επανάσταση στην επιστήμη ή την έρευνα UFO. Τα έγγραφα της DIA για το AAWSAP, όπως το Warp Drive, η σκοτεινή ενέργεια και η χειραγώγηση των επιπλέον διαστάσεων, είναι περισσότερα αθροίσματα της υπάρχουσας θεωρητικής φυσικής από τις ριζοσπαστικές ξένες τεχνολογίες.

«Είναι κομμάτια της θεωρητικής φυσικής ντυμένα σαν να έχουν σχέση με πιθανές εφαρμογές πραγματικού κόσμου, κάτι που δεν συμβαίνει», δήλωσε ο ίδιος ο θεωρητικός φυσικός Σον Κάρολ στο Business Insider .
«Αυτό δεν είναι κάτι που πρόκειται να συνδεθεί με τη μηχανική οποιαδήποτε στιγμή σύντομα, πιθανώς οποιαδήποτε στιγμή.»

Μια απεικόνιση των λειτουργιών του θεωρητικού Alcubierre warp drive, από το «Warp Drive, Dark Energy και τη χειραγώγηση των πρόσθετων διαστάσεων», μια έκθεση που έδωσε η BAASS στον Οργανισμό Πληροφοριών Άμυνας.
Τόσο η Bigelow Aerospace όσο και η EarthTech International ήρθαν σε επαφή για σχόλια. Αυτό το άρθρο θα ενημερωθεί με την απάντησή τους, εφόσον δοθούν.

Ενώ οι ερευνητές των UFO ελπίζουν ότι η αποκάλυψη του AAWSAP θα προσφέρει νέες ευκαιρίες για τις αιτήσεις FOIA και περαιτέρω αποκαλύψεις, είναι η φωτεινή γραμμή στο BAASS, η οποία διευρύνει περισσότερο την κατανόησή μας για τις παράξενες ερευνητικές οδούς στο κορυφαίο μυστικό πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου.

Οι εξωγήινοι ισχυρισμοί των poltergeists, των γεγονότων που στρεβλώνουν την πραγματικότητα, τα εξωγήινα κράματα και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες απαιτούν ένα επακόλουθο υψηλό βάρος απόδειξης. Η αποκάλυψη πραγματικών αποδεικτικών στοιχείων θα μπορούσε να αποδείξει τη διαφορά μεταξύ μιας ριζικά νέας κατανόησης της θέσης της ανθρωπότητας στο σύμπαν και απλώς ενός άλλου στοιχείου γραμμής προϋπολογισμού του Υπουργείου Άμυνας.

kavalarissa

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications