Δήλωση από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;»
Δήλωση από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;»

Σε μια απίστευτη δήλωση προκειμένου να μην καταδικάσει τα tweets του Πάνου Καμμένου σχετικά με το ταξίδι του στο Μονακό μετά την ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας.

«Τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;» είπε ο κ. Μπγιάλας επικαλούμενος την κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Μητσοτάκη για όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τη δολοφονία Λαμπράκη μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου στην οποία καλούσε τον πρόεδρο της ΝΔ«να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, και της πολεμικής ακόμα, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου».

«Η δολοφονία του Μπακογιάννη τον ενδιαφέρει και δεν τον ενδιαφέρει η δολοφονία του Λαμπράκη;» επέμεινε ο κ. Μπγιάλας μετά την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη που οργισμένος είπε «ο κ. Μητσοτάκης έχασε μέλος της οικογένειάς του από τον κ. Κουφοντίνα και δεν ντρέπεστε».

Χωρίς να υπαναχωρεί από την αρχική τοποθέτησή του ο κ. Μπγιάλας συνέχισε: «εγώ αναφερόμουν στο σκεπτικό του κ. Μητσοτάκη όπως δεν ενδιαφέρει έναν νεαρό ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη έτσι δεν τον ενδιαφέρει ποιος σκοτώθηκε από κάποιους τρομοκράτες».

«Όχι εγώ, ο κ. Μητσοτάκης τον εξίσωσε. Το να προσπαθήσουμε να διαγράφψουμε ιστορίες είναι επικίνδυνο» επέμεινε ο κ. Μπγιάλας.Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε (σ.σ. ο κ. Μπγιάλας), τέτοιοι υποκριτές είναι».

Δείτε την άγρια κόντρα των δύο πολιτικών στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications