19 Ιουν 2018

Τη βίασαν ομαδικά και την άφησαν για νεκρή – Έμεινε να τους δει να σαπίζουν στη φυλακή!

Τη βίασαν ομαδικά και την άφησαν για νεκρή – Έμεινε να τους δει να σαπίζουν στη φυλακή!

Ήταν τον περασμένο Ιούνιο που η Vasilisa Komarova δέχτηκε άγρια επίθεση από συμμορία. Τη βίασαν ομαδικά με την απειλή μαχαιριών, τη λήστεψαν και την άφησαν για νεκρή σε λιμνοθάλασσα στη Βολιβία.

Η Βρετανίδα έμεινε στη Βολιβία για έναν επιπλέον χρόνο για να δει τους τρεις δράστες της άγριας επίθεσης να σαπίζουν στη φυλακή.Αφού κατάφερε να επιζήσει, η Komarova αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη Βολιβία. Δεν θα έφευγε μέχρι να οδηγηθούν οι δράστες της άγριας επίθεσης ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ήταν τον περασμένο μήνα που ήρθε αντιμέτωπη με τον 26χρονο Jose Gongora, τον 24χρονο Yery Yumacale και τον 30χρονο Fabio Bazan. Καταδικάστηκαν σε συνολικά 42 χρόνια φυλακή.

«Λόγω αυτών των αντρών ξέρω πώς αισθάνεσαι όταν βιάζεσαι και πώς αισθάνεσαι όταν σκέφτεσαι ότι δεν θα ξαναδείς τον ήλιο. Με συμβούλευσαν να φύγω από τη Βολιβία. Κανείς δεν πίστευε ότι θα κέρδιζα την υπόθεση. Έπρεπε να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Δεν μπορούσα να ζήσω γνωρίζοντας ότι επέζησα αλλά δεν έκανα τίποτα για να σταματήσω να συμβεί ξανά».

Γελούσαν στο δικαστήριο
Οι δράστες, όπως ανέφερε, γελούσαν στο δικαστήριο και δεν την κοίταζαν στα μάτια.
Ήταν τον περασμένο Ιούνιο που μια οικογένεια της πρότεινε να κατασκηνώσει σε μια λιμνοθάλασσα στο απομακρυσμένο Rurrenabaque. Ενώ κοιμόταν στη σκηνή της, τρεις άντρες άρχισαν να την κουνάνε. «Βγες έξω να παρτάρουμε. Ψάχνουμε μια σ@@@ να περάσουμε καλά».

Την έσυραν έξω από τη σκηνή και την απειλούσαν με ματσέτες που είχαν βάλει στον λαιμό και το στήθος της. Οι τρεις δράστες καταδικάστηκαν στο δικαστήριο του San Borja μετά από διήμερη δίκη.

Και οι δυο μογγολοφάτσες, τι σύμπτωση:

Ο Gongora καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλακή για βιασμό και 10 χρόνια για ένοπλη ληστεία. Ο Yumacale καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή για βιασμό και ληστεία και ο Bazan σε 7,5 χρόνια για συνέργεια σε βιασμό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τη βίασαν ομαδικά και την άφησαν για νεκρή – Έμεινε να τους δει να σαπίζουν στη φυλακή!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: