Ο άνθρωπος πρέπει να πληρώσει φόρους για την ηλιακή ενέργεια που παράγει!!!
Ο άνθρωπος πρέπει να πληρώσει φόρους για την ηλιακή ενέργεια που παράγει!!!

Ένας άνθρωπος που ήθελε να είναι ανεξάρτητος και μην πληρώνει φόρους επί των λογαριασμών για το σπίτι που έχτισε.

Ο Kris Currie ήθελε να αποσυνδεθεί από το δίκτυο και να μετατρέψει το σπίτι ανεξάρτητο ενεργειακά, στο νησί Prince Edward, στον Καναδά. Ωστόσο, το σχέδιό του δεν πήγε όπως αναμενόταν, επειδή κλήθηκε να πληρώσει φόρους για τη δική του ηλιακή ενέργεια.

Ήταν το όνειρο του να μην πληρώνει φόρους στην κυβέρνηση για την ενέργεια, και σοκαρίστηκε όταν έλαβε ένα λογαριασμό για τον φόρο που αναλογεί σε κάθε κιλοβατώρα που είχε παράγει ο ίδιος.

Στο αυτόνομο ενεργειακά σπίτι που έκτισε ο Currie περίμενε ότι δεν θα έπρεπε να πληρώσει φόρους, αλλά εξακολουθούσαν να χρεώνουν με φόρο, παρόλο που δεν χρειάζεται να πληρώνει τίποτα σε ενεργειακούς λογαριασμούς, με άλλα λογία ο Currie πρέπει να πληρώνει φόρο κάθε μήνα, παρόλο που δεν υπόκειται σε τέλη(!).

Είπε ότι από τότε που παράγει ηλεκτρική ενέργεια, τον χρέωναν γι 'αυτό. Η εγκατάσταση είναι ανεξάρτητη από τα κυβερνητικά προγράμματα που προσπαθούν να αποτρέψουν τους ανθρώπους από το να ζουν έξω από το δίκτυο. Πρόσφατα, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών σταμάτησε να δίνει άδειες για μικρά οικολογικά σπίτια.

Το ποιοι βρίσκονται πίσω απο όλα αυτά και εκεί και εδώ με την ΔΕΗ, μονο στους αφελείς δεν ειναι γνωστό! όπως και καπηλεύονται τα πάντα που δεν ανακάλυψαν αυτοι για να βάζουν φόρους, ακόμα και τις ανεμογεννήτριες που ηταν Γερμανική ναζιστική εφεύρεση όπως τόσες άλλες!

Γέμισαν τον τόπο ανεμογεννήτριες και με λεφτα που χρέωσαν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ υποτίθεται για πιο φθηνό ρεύμα! χρέωσαν ακόμα ΣΥΡΙΖΟ ΕΡΤ και διάφορα παρακλάδια τους κάνουν προπαγάνδα, τύπου ιστοσελίδες που κάνουν μόνιμα παραχάραξη της ιστορίας και της αληθείας, και κανένας δεν έχει καταβάλει ότι οι λεγόμενες "Ιδιωτικοποιήσεις" οδηγούν πάντα με μια συγκεκριμένη ράτσα που βρίσκεται πίσω απο τους χρήσιμους ηλίθιους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications