ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΚΤΙΝΑ εμφανίζεται στον Ήλιο και Τρελαίνει τους Ερευνητές (vid)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΚΤΙΝΑ εμφανίζεται στον Ήλιο και Τρελαίνει τους Ερευνητές (vid)

Αρκετές φορές έχουμε δει παράξενα, για τα δικά μας δεδομένα, πράγματα στο διάστημα, αλλά αυτό, ίσως είναι η πρώτη φορά που το αντικρίζουμε. Όσοι έχουν δει αυτό που αποθανάτισε κανάλι του του YouTube με την ονομασία UFONEARSUN – myunhauzen74 – НЛО возле Солнца, είναι πέρα για πέρα ασύλληπτο.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία έχει να κάνει με μία τεραστίου μήκους ακτίνα που φαίνεται σαν να βγαίνει μέσα από τον Ήλιο ή σαν να εισέρχεται μέσα σε αυτόν, ενώ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση εκείνη όπου η δέσμη περνάει και συνεχίζει από την πίσω πλευρά του.

Το μήκος της ακτίνας αυτής εμφανίζεται να είναι κατά πολύ μεγαλύτερο και από την ίδια την διάμετρο του Ήλιου, δηλαδή περισσότερο από 1.391.016 χιλιόμετρα.

Υποστηρίζεται επίσης, ότι το πλάτος της ακτίνας είναι περίπου όσο το μέγεθος της Σελήνης, δηλαδή γύρω στα 3,474 χιλιόμετρα, δηλαδή περίπου το ένα τέταρτο της Γης. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορείτε να αντιληφθείτε για τι μεγέθη μιλάμε;

Με αυτά τα μεγέθη οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν, καθώς αρκετοί μιλούν για μία ακτίνα τηλεμεταφοράς, μέσα στην οποία χωράνε τεράστια διαστημόπλοια!Άλλοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για εξαπόλυση δέσμης τύπου λέιζερ, αλλά στον υπερθετικό βαθμό!Όπως είναι αναμενόμενο οι σκεπτικιστές αμφιβάλουν για όλα αυτά, ενώ από την NASA δεν περιμένουμε κάποια εξήγηση, έστω και σε επιστημονικό επίπεδο.

Δείτε και τα βιντεάκια που ακολουθούν για να σχηματίσετε καλύτερη εικόνα:Breaking news! Fixed a Giant Alien beam – transportation of a UFOs from our Sun! May 31, 2018

Breaking News! Giant alien ship – UFO Rods orbiting the Sun – May 11, 2014 Δείτε και το επόμενο video από το 2014, όπου διακρίνεται καθαρά ένα παρόμοιο περιστατικό, αλλά όχι αυτού του μεγέθους:

Δείτε και ένα στο οποίο φαίνεται να γίνεται εξαπόλυση δέσμης όπως βλέπουμε σε συμβάν στις 28/05/2018:Giant UFO – Cigar-shaped and UFO shoots laser in near-sun space – May 28, 2018

www.diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications