27 Ιουν 2018

Νέο αίτημα για τα γλυπτά του Παρθενώνα κάνει η “Ελληνική κυβέρνηση”! αφήστε εκεί που ειναι καλύτερα!

Νέο αίτημα για τα γλυπτά του Παρθενώνα κάνει η “Ελληνική κυβέρνηση”! αφήστε εκεί που ειναι καλύτερα!

Αφού και να τα φέρουν εδώ θα τα πετάξουν σε τίποτα οι χωράφια!!!... Νέα πρόσκληση σε διάλογο για τα γλυπτά του Παρθενώνα θα απευθύνει στη βρετανική κυβέρνηση η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, όπως είπε στην κάμερα της ΣΥΡΙΖΟΕΡΤ.

Η υπουργός βρέθηκε στο Λονδίνο, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων της έδρας Νεοελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών στο King College, που είχε δημιουργήσει ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τέτοια υποκρισία ? η βρετανική κυβέρνηση καθοδηγεί τους συμμορίτες από την εποχή του 40, που τους προμήθευε όπλα να σφάζουν "κακούς ναζι" και μετά Έλληνες ώστε να αρπάξουν την εξουσία δια της βίας όπως έκαναν στην Ισπανία Ρωσία Τουρκιά (με κάψιμο της Σμύρνης )Κούβα, κτλ κτλ...

Μεταξύ άλλων οι βάρβαροι συμμορίτες που κατάσφαζαν με μαχαιριά σφυριά γκασμάδες ,τσεκουριά ακόμα και με κονσερβοκούτια και πετούσαν γυναικόπαιδα σε πηγάδια, επίσης βασάνιζαν τα θύματα τους έτσι όπως τους αρέσει να σκοτώνουν, σαν δαίμονες που ξεπήδησαν από την κόλαση,και τα έχουν αποκρύψει όλα αυτά κάτω από τόνους προπαγάνδας, αποκαλούν βάρβαρους τους Γερμανούς!το διαβάσαμε και αυτό. Όταν να βγαίνουν ακόμα και φερόμενοι ως υπουργοί και διαδίδουν ψεμματα καταλαβαινεις τι γίνεται σε δεκάδες ιστοσελίδες ψευδό-δημοσιογράφων αριστερών τόσα χρονιά...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Νέο αίτημα για τα γλυπτά του Παρθενώνα κάνει η “Ελληνική κυβέρνηση”! αφήστε εκεί που ειναι καλύτερα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: