Ηρακλειώτης ο 22χρονος φαντάρος που αυτοκτόνησε στη Ρω – Σε κατάσταση σοκ ο δεύτερος σκοπός
Ηρακλειώτης ο 22χρονος φαντάρος που αυτοκτόνησε στη Ρω – Σε κατάσταση σοκ ο δεύτερος σκοπός

Συγκλονίζει η αυτοκτονία του στρατιώτη πάνω στη σκοπιά του, στη Ρω. Σε κατάσταση σοκ ο συνάδελφός του, που έζησε τα πάντα, από απόσταση αναπνοής…

Η αυτοκτονία του στρατιώτη στη Ρω, έχει βυθίσει στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις και έχει προκαλέσει σοκ στους συναδέλφους του αυτόχειρα. Όλα έγιναν νωρίς το πρωί, με τη διερεύνηση της υπόθεσης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο να πέσει φως στις άγνωστες πτυχές της.

Ο φαντάρος Ε.Τ. ήταν 22 ετών, καταγόταν από το Ηράκλειο Κρήτης και υπηρετούσε για 3,5 μήνες στη ΔΑΝ Μεγίστης.
Ο στρατιώτης είχε παρουσιαστεί με την 2018 Β/ ΕΣΣΟ και είχε τοποθετηθεί στο Καστελόριζο. Περίπου στις 08:40 αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα ενώ έκανε σκοπιά.

Σοκ στη Ρω από την αυτοκτονία του στρατιώτη
Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για τον αυτοπυροβολισμό του στρατιώτη στο φυλάκιο της Ρω που βύθισε στο πένθος τον Στρατό Ξηράς. Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό έζησε από απόσταση αναπνοής ο δεύτερος οπλίτης με τον οποίο έκαναν μαζί σκοπιά.

Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης η σορός του 22χρονου στρατιώτη αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο Chinook της Αεροπορίας Στρατού στη Ρόδο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Οπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού:
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό.

Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν.»Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται και θα υπάρχει συνέχεια ενημέρωσης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications