Ο σκελετός 6500 χρόνων και 3 μέτρα σε ύψος που βρέθηκε στη Βουλγαρία!
Ο σκελετός 6500 χρόνων και 3 μέτρα σε ύψος που βρέθηκε στη Βουλγαρία!

Ο γιγάντιος σκελετός που βρέθηκε στη Βουλγαρία εκτιμάται ότι είναι περίπου 6500 ετών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτοί οι γιγαντιαίοι σκελετοί έχουν βρεθεί από αρχαιολόγους σε όλο τον πλανήτη.

Αν και αυτό είναι ένα συναρπαστικό εύρημα, δεν είναι ασυνήθιστο. Κρατούν μυστικά αυτά ευρήματα για άγνωστους λόγους,με πρώτο και το μασονικό Σμιθσόνιαν,είχε καταστρέψει χιλιάδες γιγαντιαία ανθρώπινα οστά κατά τις αρχές του 1900 όταν δεκάδες χιλιάδες σκελετοί είχαν ανακαλυφθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αναγκάσει το Smithsonian, να δημοσιεύσουν τις διαβαθμισμένες πληροφορίες για οτιδήποτε σχετίζεται με την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων που σχετίζονται με ανθρώπινους σκελετούς ψηλότερους από το συνηθισμένο. Τελικά, μετά από περισσότερο από έναν αιώνα ψεμάτων, η αλήθεια για τους γιγαντιαίους προγόνους μας αποκαλύφθηκε στον κόσμο, λέει, εμφανώς ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου.Η συμβατική αρχαιολογία γενικά δεν μπορεί να το παραδεχτεί για διάφορους λόγους , έλεγε ο εκπρόσωπος ΑΙΑΑ, Τζέιμς Churward.

Ο προσδιορισμός αυτού του γεγονότος βρίσκεται στα κείμενα της αρχαίας Ελλάδας,της Ρωμαϊκής εποχής και της Ινδίας. Στα παλιά βιβλία, υπάρχει μια σαφής αναφορά για γίγαντες που ήταν πολύ ψηλοί. Μερικοί από τους γιγαντιαίους ηταν οι Έλληνες θεοί που ονομαζόταν Τιτάνες.

Η ελληνική μυθολογία είχε το γιγάντιο "τέρας" που ονομαζόταν Κύκλωπας. Στην ινδική μυθολογία, υπήρχαν γίγαντες που ονομάζονταν Ghatotkach. Ένα από τα κοινά σημεία αυτών των σκελετών ήταν ότι ήταν ταυτόσημα με τον ανθρώπινο σκελετό, η μόνη διαφορά ήταν το μέγεθος.

Πως εμφανίστηκαν οι γίγαντες?
Αυτή η ερώτηση δυσκολεύει όλους τους εναλλακτικούς επιστήμονες και ερευνητές σήμερα. Μία από τις πιο γνωστές θεωρίες είναι ότι δημιουργήθηκαν από εξωγήινα είδη.Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ' αυτές διάλεξαν.Οι Νεφελίμ ήταν μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ' τη σ@ξουαλική ένωση των υιών του Θεού με τις κόρες των ανθρώπων. Μεταφρασμένο απ' τα Εβραϊκά κείμενα, το «Nephilim» σημαίνει «έκπτωτοι».

Εβραϊκά παραμυθία? όχι! διότι οι Εβραίοι δεν διαθέτουν φαντασία ούτε ειναι δημιουργοί,άρα απο άλλου έκλεψαν αυτές τις ιστορίες και τις παραποίησαν,όπως καπηλεύονται τα πάντα, ακόμα και το αστέρι η πεντάλφα η «χρυσή τομή» του Πυθαγόρα το έχουν κλέψει για δικό τους σύμβολο.

Έτσι οι εξωγήινοι ίσως δημιούργησαν γίγαντες με γενετική μηχανική. Η ήταν εδώ απο πριν τον Homo sapiens,σε κάθε περίπτωση στην Γη δημιουργήθηκαν διάφορες φυλές απο εξωγήινους, τους Εβραίους και κακές αντιγραφές γκοΐμ του original ανθρώπου,(που σαφώς δεν γεννήθηκε στην Γη αλλα ήρθε εδώ απο άλλου) αυτα τα γκοΐμ ειναι ανάμεσα μας,είπαμε οτι αντιγράφουν δεν δημιουργούν ... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε ... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications