Η απάντηση του ΓΕΕΘΑ στο…κάλεσμα του Μπαρμπαρούση για στρατιωτικό πραξικόπημα!
Η απάντηση του ΓΕΕΘΑ στο…κάλεσμα του Μπαρμπαρούση για στρατιωτικό πραξικόπημα!

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας με αφορμή τα όσα είπε ο διαγραφείς, πλέον από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ εκφράζεται η προσήλωση των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκπλήρωση της αποστολής τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Η ανακοίνωση

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι προσηλωμένες αποκλειστικά στην εκπλήρωση της αποστολής τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, και αφορά στην προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, και της ασφάλειας των πολιτών εναντίον οποιασδήποτε εξωτερικής επίθεσης ή απειλής, καθώς και στην υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων».

Τι να πουν? όσοι δεν ειναι αριστεροί εκεί μέσα, που ειναι προστασία της εδαφικής ακεραιότητας? της εθνικής ανεξαρτησίας όταν απο το 1974 λυμαίνονται την χώρα μπολσεβίκοι? που ειναι η ασφάλειας των πολιτών? εδώ όποιος λεει τα αυτονόητα και έχει λογική αντίληψη του κολλάνε την ταμπέλα φασίστας! και κάνουν επιθέσεις σε κάθε ανεξάρτητη φωνή ανενόχλητοι(οι ελάχιστες που υπάρχουν το 90% των site ειναι κρυφό-αριστερά ), η που τους κάνουν πλύση η εγκέφαλου πίσω απο ΜΜΕ και ιστοσελίδες? η κάτι άλλο χειρότερο που κάνουν, που ούτε καν το ξέρουν οι μάζες?και όποτε τους βολεύει επικαλούνται το Σύνταγμα! μήπως ξέρουν οι κύριοι τι ορίζεται ως γενοκτονία?

Οι μόνες επαναστάσεις που έγιναν κατά της κομμουνιστικής πανούκλας ειναι 2, αυτη του Χίτλερ , και αυτη του Παπαδόπουλου, αλλα πόσοι ξέρουν αληθινή ιστορία και οχι κομμουνιστική ψεύτικη που τους έχουν φλομώσει τόσα χρονιά, για να καταλάβουν και τι τους λες? οι περισσότεροι ειναι ένα μάτσο αμόρφωτοι ηλίθιοι με πτυχία ούτε πρόσφατη ιστορία δεν ξέρουν,οι πιο χαμηλής νοημοσύνης ξεχωρίζουν εύκολα αφού παπαγαλίζουν ότι τους έμαθαν ως δεμένα,και βγαίνουν αριστεροί απο τα σχολειά, έτσι δημιουργούν τον στρατό τους .

Ενημερωτικά στην Γερμανία του 1935, ξηλώθηκαν από τα σχολειά όλοι οι "καθηγητές" που έκαναν πλύση εγκεφάλου σημιτικής καταγωγής(ο νοών νοείτω),επίσης ιστορικά δεν υπάρχει εφευρέτης κομμουνιστης , γιατί άπλα ειναι Γκοιμ και οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος! προσπαθήστε να συζητήστε λογικά με ένα απο αυτα τα δογματικά αγρίμια,με διπολική διαταραχή, να δείτε και μονοί σας ότι κάτι δεν πάει καλά στην συμπεριφορά τους και η λογική ειναι ανύπαρκτη,και αυτο το έχουν βαφτίσει ιδεολογία! οι λεγόμενοι ψυχολογικοί κάνουν την πάπια και εδώ? τι πρωτότυπο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications