Project SIGMA και η Μυστική Συμφωνία Ανθρώπων και Εξωγήινων που Λίγοι Γνωρίζουν
Project SIGMA και η Μυστική Συμφωνία Ανθρώπων και Εξωγήινων που Λίγοι Γνωρίζουν

Στη δεκαετία του 1950, η αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν υπήρχε τίποτα κακό να αφήσουμε τους Γρίζους Εξωγήινους να απαγάγουν μερικούς ανθρώπους, αν η τιμή ήταν σωστή.Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μετά την κατάρριψη αρκετών εξωγήινων ιπτάμενων οχημάτων και την απόκτηση της προηγμένης τεχνολογίας που «έπεφτε στα πόδια τους», λέγεται πως η κυβέρνηση έκρινε ότι είναι πολύ κερδοφόρο να δημιουργήσει κανάλια επικοινωνίας με ξένες οντότητες.
Άλλωστε, η συγκέντρωση εξωγήινης τεχνολογίας θα παρείχε την τεχνολογική υπεροχή των ΗΠΑ τόσο σε στρατιωτικές όσο και σε πληροφοριακές σκοπιμότητες.

Ένα από τα πρώτα έργα για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης ήταν το project SIGMA. Μια κοινή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1952 από την κοινοπραξία NSA / CIA. Οι συνωμοσιολογικοί κύκλοι αναφέρονται σε αυτό το εγχείρημα χρησιμοποιώντας πολλούς μνηστήρες, και συμπεριλαμβάνουν τη συνθήκη ΤΑΥ IX για τη διατήρηση της ανθρωπότητας (όπως την ονομάζει ο δρ. Dan Burisch), τη Συνθήκη Greada ή τη Συμφωνία Edwards, που ονομάστηκε από τη βάση των αεροπορικών δυνάμεων όπου έγινε η μνημειακή συνάντηση.

Ο κύριος στόχος ήταν να ανοίξει ο δρόμος για ουσιαστικές και παραγωγικές επικοινωνίες μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων.
Χρησιμοποιώντας την τότε τεχνολογία που θα καλούσαμε τώρα στοιχειώδη αλλά και σε συνδυασμό με αυτήν που απέσπασαν από τα πεσμένα ΑΤΙΑ, οι επιστήμονες του Project Sigma κατάφεραν να εντοπίσουν μία περιοχή στο διάστημα με μία ύποπτη ομάδα αστεροειδών. Εκεί έστειλαν σήμα-μήνυμα και δεν άργησαν πολύ να πάρουν απάντηση αλλά και να προγραμματίσουν μία συνάντηση.

Ωστόσο, το μήνυμα παρελήφθη επίσης από μια άλλη εξωγήινη παρουσία που παρακολουθούσε προσεκτικά τον πλανήτη μας.
Ένα είδος γνωστό ως The Blues ήρθε σε επαφή με τους αποστολείς και τους συμβούλεψε να μην προχωρήσουν σε κανενός είδους συμφωνία με τους «άλλους». Σε μία σχετική διαπραγμάτευση, οι Blues αρνήθηκαν να δώσουν οποιαδήποτε από την τεχνολογία τους. Αντ ‘αυτού προσφέρθηκαν να μας στηρίξουν στην πνευματική μας ανάπτυξη. Το μόνο που ζήτησαν για αντάλλαγμα ήταν να αποσυναρμολογηθούν από παντού στον πλανήτη όλα τα πυρηνικά και άλλα οπλοστάσια.

Ο λόγος που εξήγησαν ήταν γιατί εμείς οι άνθρωποι, ως νεαρό είδος, όπως είπαν, δεν έχουμε τα κατάλληλα προσόντα για να εκμεταλλευτούμε ούτε την δύναμη της δικής τους τεχνολογίας αλλά ούτε και την πυρηνική. Και στις δύο περιπτώσεις θα την χρησιμοποιούσαμε μόνο για να καταστρέψουμε τους εαυτούς μας.

Προειδοποίησαν και καταδίκασαν επίσης το γεγονός ότι σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο, ότι ρυπαίνουμε τον πλανήτη και σπαταλούμε τους φυσικούς πόρους της Γης.

Η ανθρώπινη επιτροπή με ακραίες υποψίες και προκαταλήψεις, πιστεύοντας ότι ο πυρηνικός αφοπλισμός δεν ήταν προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και με πείνα για εξουσία απέρριψαν την προσφορά τους και η προσοχή τους επικεντρώθηκε πλέον στο να πάρουν την εξωγήινη τεχνολογία που προσφερόταν απλόχερα από την φυλή των Greys.

Η προσπάθεια των διπλωματικών σχέσεων ολοκληρώθηκε στις 25 Απριλίου 1954, στο Edwards AFB στη νότια Καλιφόρνια. Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε δύο μήνες νωρίτερα στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Holloman, έξι μίλια SW του Alamogordo του Νέου Μεξικού. Η ανταλλαγή πληροφοριών υποστηρίζεται ότι έγινε τηλεπαθητικά μεταξύ των εκπροσώπων και των δύο κόσμων.

Όμως, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα της συμφωνίας. Το αντάλλαγμα που δόθηκε στους Γκρίζους εξωγήινους.
Δεν είναι σαφές ποιο ήταν το πραγματικό κίνητρο των αλλοδαπών, αλλά ο λόγος που επικαλέστηκαν ήταν γενετικής φύσης. Οι Γκριζοι ισχυρίστηκαν ότι το DNA τους υπέστη ακραία υποβάθμιση και πέθαιναν ως είδος. Βρίσκονταν σε απελπιστική ανάγκη λύσης για να ξεπεράσουν αυτή την κατάσταση.

Αυτό που απαίτησαν ήταν πλήρη και απεριόριστη πρόσβαση στο ανθρώπινο γονιδίωμα, προκειμένου να αναπτύξουν μια σταθερή μέθοδο για υβριδοποίηση γκρίζου-ανθρώπου και έτσι να εξασφαλίσουν τη συνέχιση της ύπαρξής τους.

Επιπλέον, αυτές είναι μερικές από τις αξιώσεις που επέβαλαν:
- Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αποκαλύψουν στον υπόλοιπο κόσμο οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παρουσία της Γκρίζας Φυλής στη Γη.

- Οι εξωγήινοι πράξεις δεν θα παρεμποδιστούν. Καμία παρέμβαση δεν θα είναι ανεκτή.
- Οι ΗΠΑ θα επιβλέπουν την κατασκευή πολλών υπόγειων βάσεων. Οι βάσεις θα λειτουργούσαν τόσο από ανθρώπινο προσωπικό όσο και από Γκρίζους. Αρχικά, οι παλαιές υπόγειες βάσεις της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας μετατράπηκαν σε σταθμούς εργασίας.
- Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επέτρεπαν στους Γκρίζους να απαγάγουν έναν περιορισμένο αριθμό ανθρώπων που έπρεπε να επιστραφούν άθικτοι και με τη μνήμη τους καθαρισμένη (δηλαδή να μην θυμούνται τι τους συνέβη).
- Οι Γκρίζοι θα αποφασίζουν ποιος θα απαχθεί, αλλά ο κατάλογος θα χρειάζεται έγκριση από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας.
- Οι εξωγήινοι θα παρείχαν στις ΗΠΑ προηγμένα όπλα και τεχνολογία, βαρυτικά και ηλεκτρομαγνητικά συστήματα πρόωσης και τεχνολογία ελέγχου μυαλού και εξωγήινων εμφυτευμάτων.

Στην συμφωνία, υποστηρίζεται ότι όχι μόνο υπήρξε μάρτυρας αλλά και ότι την υπέγραψε ο τότε Πρόεδρος Dwight Eisenhower.
Με τα χρόνια, πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και από τότε έχουν προκύψει πολλαπλές ομολογίες. Μεταξύ αυτών είναι ο Gerald Light, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν ο ηγέτης μιας διάσημης μεταφυσικής κοινότητας.

«Αγαπητοί μου φίλοι: Μόλις επέστρεψα από το Muroc [Αεροπορική Βάση Edwards]. Η έκθεση είναι αλήθεια – καταστρεπτικά αληθινή! Κατά τη διήμερη επίσκεψή μου, είδα πέντε ξεχωριστούς τύπους αεροσκαφών που μελετώνται και χειρίζονται οι αξιωματούχοι της Πολεμικής Αεροπορίας – με την βοήθεια και άδεια των Αιθερίων! Δεν έχω λόγια να εκφράσω τις αντιδράσεις μου. Τελικά συνέβη. Είναι πλέον θέμα ιστορίας», έγραψε ο Light.

Δυστυχώς για εμάς, φαίνεται πως πολύ γρήγορα οι Grays άρχισαν να παραβιάζουν τη Συνθήκη. Ο αριθμός των απαγωγών υπερβαίνει τα συμφωνηθέντα, τα πειράματα σε ανθρώπους πληθαίνει και φέρονται βίαια σε όσους είναι απρόθυμοι να συμμετέχουν.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η αμερικανική κυβέρνηση συνειδητοποίησε ότι είχε εξαπατηθεί και ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συμφωνία και να κλωτσήσουν τους Γκρίζους από τον πλανήτη μας, ει δυνατόν. Αυτό που δεν γνώριζαν ήταν ότι οι Γκρίζοι δεν ήταν πολύ πρόθυμοι να αποχωρήσουν και να πάνε οπουδήποτε αλλού.

Αυτό είναι ένα τίμημα που πληρώνει σήμερα η ανθρωπότητα και από το οποίο προσπαθούν να μας απελευθερώσουν φιλικότερες προς άνθρωπο φυλές εξωγήινων.
Μπορεί όλη αυτή η ιστορία να μοιάζει ότι βγήκε από κάποιο βιβλίο ή ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως υποστηρίζεται ότι είναι πέρα ως πέρα αληθινή.Μην ξεχάσετε να μας αφήσετε την γνώμη σας, στα σχόλια παρακάτω:
Δείτε και ένα σχετικό video:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Alien Abduction Proof + Reticulan Fetus Abortion (english subtitles)

ufoholic.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications