ΗΠΑ: Συνέλαβαν την Σούζαν Σάραντον σε  παράνομη  διαδήλωση φεμινιστών κατά του Τραμπ, στην Ελλάδα  διαφημίζουν τέτοιες διαδηλώσεις!
ΗΠΑ: Συνέλαβαν την Σούζαν Σάραντον σε  παράνομη  διαδήλωση φεμινιστών κατά του Τραμπ, στην Έλλαδα διαφημίζουν τέτοιες διαδηλώσεις!

Στην Ελλάδα εκτός τα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν παραμονές αντισυγκεντρώσεις, κάνουν και διαδηλώσεις με "προσβολή δημοσίας αιδούς", και κανένας εισαγγελεύς δεν κάνει τίποτα μην του στείλουν τα εγκληματική σπείρα του ΣΥΡΙΖΑ .

Η αστυνομία στην Ουάσινγκτον συνέλαβε 575 άτομα για παράνομη διαδήλωση – Η διαδήλωση αφορούσε στην πολιτική χωρισμού οικογενειών μεταναστών της διακυβέρνησης Τραμπ

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές της Ουάσινγκτον στη βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιό Σούζαν Σάραντον όπως και σε άλλες γυναίκες, που μετείχαν σε καθιστική διαμαρτυρία στήριξης των μεταναστών έξω από τα γραφεία της αμερικανικής γερουσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία 575 άτομα βαρύνονται με την κατηγορία της παράνομης διαδήλωσης την Πέμπτη.

Οι γυναίκες διαδήλωναν ενάντια στη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης και κυρίως για την πρακτική διαχωρισμού των παιδιών μεταναστών από τους γονείς τους. Περαιτέρω διαδηλώσεις προγραμματίζονται για το Σάββατο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μετέχει σε ακτιβιστικές δράσεις, καθώς είχε συλληφθεί το 1999 κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας για την αστυνομική αυθαιρεσία, όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε άοπλο αφροαμερικανό νεαρό στη Νέα Υόρκη .

Με αλλα λογία ειναι αριστερή ,έτσι τους δίνουν ρόλους και βραβεία

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications