Οι Κούρδοι συνέλαβαν στο Ιράκ 20χρονο Ιρακινό που σκότωσε 14χρονη Εβραία στη Γερμανία
Οι Κούρδοι συνέλαβαν στο Ιράκ 20χρονο Ιρακινό που σκότωσε 14χρονη Εβραία τελικά στη Γερμανία

Με τέτοια φάτσα λογικό ειναι να μην ειναι Γερμανίδα,τέτοιες φάτσες έχουν οι κομμουνιστές συνήθως ιουδαϊκής προέλευσης και στο Έλλαδισταν,μάθαμε ότι ειναι Εβραία απο αριστερή ελληνόφωνη ιστοσελίδα γεμάτη αριστερούς:

Η ιρακινή Αστυνομία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι ένας 20χρονος Ιρακινός ομολόγησε ότι βίασε και δολοφόνησε την 14χρονη Σουζάνα Φέλντμαν στη Γερμανία.

Η υπόθεση πυροδότησε μία ευρεία συζήτηση για τους μετανάστες στην Γερμανία,( τώρα που λαθρο σκότωσε δικιά τους τους έπιασε ο πόνος) .

Σύμφωνα με την γερμανική Αστυνομία, το πτώμα της Εβραίας έφηβης από το Μάιντς, κοντά στην Φραγκφούρτη, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή στο Βισμπάντεν, κοντά σε κέντρο προσφύγων όπου ο δράστης είχε φιλοξενηθεί.

Η νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε σ@ξουαλική και βίαιη επίθεση.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν εντοπίστηκαν αποδείξεις ότι η θρησκεία της ήταν αιτία για την επίθεση που δέχθηκε, ενώ το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στην Γερμανία, συνέστησε προσοχή, προκειμένου η υπόθεση αυτή να μην αποδοθεί σε αντισημιτικό κίνητρο.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Σίχοφερ δήλωσε χθες ότι οι κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τον δράστη, που ταυτοποιήθηκε από τις γερμανικές Αρχές, με το όνομα Αλί Μπασάρ.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications