Τουρίστας κατέγραψε σε σπήλαιο ένα λευκό ανθρωποειδές πλάσμα που ανέβαινε στον τοίχο (vid)
Τουρίστας κατέγραψε σε σπήλαιο ένα λευκό ανθρωποειδές πλάσμα που ανέβαινε στον τοίχο (vid)

Μια ομάδα τουριστών στην Αυστρία πήγε μια εκδρομή στο δημοφιλές παγωμένο σπήλαιο Dachstein, στην κοινότητα του Χάλστατ Hallstatt είναι χωριό στην περιοχή Salzkammergut στο αυστριακό κρατίδιο της Άνω Αυστρίας, και είναι χτισμένο στην απότομη όχθη της ομώνυμης λίμνης .

Ένας από τους τουρίστες άρχισε να καταγράφει κάτι και να σχολιάζει αυτό που βλέπει. Το σπήλαιο του Dachstein βρίσκεται δίπλα στο σπήλαιο Mammoth και τα δύο σπήλαια είναι γιγαντιαίου μεγέθους.

Το σπήλαιο του Dachstein είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια στον κόσμο (το μεγαλύτερο είναι το Eisrisenvelt, επίσης στην Αυστρία) και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του είναι μηδέν.

Όταν ο τουρίστας καταγραφεί τον τοίχο στο σπήλαιο, ξαφνικά παρατηρεί κάτι άσπρο να κινείται κατά μήκος του μακρινού τοίχου, που μοιάζει με ανθρώπινη μορφή. Ο άνθρωπος με έκπληξη έδωσε σε αυτό το πλάσμα το ψευδώνυμο το «φάντασμα του πάγου» .

"Αναρριχείται στον τοίχο." λέει. Το πλάσμα μοιάζει με το κοκαλιάρικο Gollum (ένα χαρακτήρα από τη ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» στην φωτογραφία) και είναι απίθανο να είναι μια νυχτερίδα .

Το πρόβλημα είναι ότι στο βίντεο, είναι πολύ δύσκολο να καθοριστεί το μέγεθος, από το πόσο μακριά βρίσκεται, και στο σκοτάδι. Μπορεί να είναι στο μέγεθος ενός βατράχου,τα συμπεράσματα δικά σας

Το αρχικό βίντεο είχε ανέβει στο YouTube το 2009 και δεν είχε πολλές προβολές, έγινε γνωστό από άλλο κανάλι του YouTube πρόσφατα. Παρακολουθήστε το από 3:21 αν και δεν έχει καλή εικόνα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications