9 Ιουν 2018

Οδηγός μηχανής σκοτώθηκε όταν ένα λάστιχο πετάχτηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Οδηγός μηχανής σκοτώθηκε όταν ένα λάστιχο πετάχτηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε όταν ένα λάστιχο αυτοκινήτου πετάχτηκε από κάπου και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ένας άλλος μοτοσικλετιστής που βρισκόταν πίσω από το θύμα κατέγραψε τα τρομακτικά πλάνα από την κάμερα που είχε στο κράνος του. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Βραζιλία.

Στην αρχή του βίντεο ο μοτοσικλετιστής οδηγεί στον δρόμο, όταν ξαφνικά ένα λάστιχο πετάγεται από κάπου και κατευθύνεται προς τα πάνω του.

Η αστυνομία κατάσχεσε ένα Volkswagon Golf από όπου έφυγε το λάστιχο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο οδηγός του αυτοκινήτου μπορεί να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία αν η έρευνα δείξει αμέλεια από μέρους του, ανέφερε η Mirror.

«Είχε ήδη πέσει κάτω όταν κατάλαβα ότι κάτι τον είχε χτυπήσει. Δεν είχε χρόνο να αντιδράσει.

Όλα συνέβησαν πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα καταλάβει τι τον χτύπησε παρά μόνο όταν είδα τις φωτογραφίες», ανέφερε ο άντρας που τράβηξε το βίντεο.

Δείτε το βίντεο

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Οδηγός μηχανής σκοτώθηκε όταν ένα λάστιχο πετάχτηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: