Δ. Καμμένος: Κάντε πρόταση μομφής για να φύγω από αντιπρόεδρος της Βουλής – Να παραιτηθεί η Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ (βίντεο)
Δ. Καμμένος: Κάντε πρόταση μομφής για να φύγω από αντιπρόεδρος της Βουλής – Να παραιτηθεί η Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ (βίντεο)

Δήλωσε original ανεξάρτητος Έλληνας και επιτέθηκε στους πρώην συντρόφους του στους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος, λέγοντας ουσιαστικά πως ούτε την βουλευτική του έδρα θα παραδώσει, ούτε και από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής θα παραιτηθεί.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δημήτρης Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά των πρώην συντρόφων του στους ΑΝΕΛ λέγοντας πως απαντά σε όσους του ζητούν να παραδώσει την έδρα ότι πρέπει να παραιτηθεί όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ γιατί καταστρατήγησαν βασικές ιδρυτικές αρχές του κόμματος, σε αντίθεση με εκείνον που ήταν κατά της αριστερής ατζέντας.

Οι νονοί δεν έχουν δικαίωμα για κλάμα εφόσον βάφτισαν με αυτόν τον τρόπο τα Σκόπια, θα είναι για πάντα ένοχοι, είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά στη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής ο Δημήτρης Καμμένος κάλεσε επί της ουσίας του Ανεξάρτητους Έλληνες να συγκεντρώσουν 50 υπογραφές και να κάνουν εναντίον του πρόταση μομφής, όπως προβλέπει ο κανονισμός του Κοινοβουλίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications