Οι δημοκράτες αριστεροί εγκληματίες της ανθρωπότητας στην ΗΠΑ: Πέταξαν έξω από εστιατόριο την Σάρα Σάντερς επειδή δουλεύει για τον Τραμπ!
Οι δημοκράτες αριστερό-κομμουνιστές και εγκληματίες της ανθρωπότητας στην ΗΠΑ: Πέταξαν έξω από εστιατόριο την Σάρα Σάντερς επειδή δουλεύει για τον Τραμπ!

Σε συμμορίτες και εκεί και εδώ γίνεται να τους γίνουν μηνύσεις, για ρατσισμό και δημοσια υποκίνηση μίσους! στην πραγματικότητα αυτοί ειναι οι ρατσιστές, και δολοφόνησαν εκατομμύρια λευκών Ευρωπαίων, όπως έλεγε το δόγμα του Μαρξ και που σαφώς έχουν αποκρύψει κάτω απο τόνους προπαγάνδας και ψεύδους.

«Χθες το βράδυ η ιδιοκτήτρια του Red Hen στο Λέξινγκτον μου ζήτησε να φύγω επειδή εργάζομαι για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Έφυγα ευγενικά», ανέφερε μέσω του Twitter η Σάντερς

Κακήν κακώς έδιωξαν από εστιατόριο την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, με το αιτιολογικό ότι... εργάζεται για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στο εστιατόριο The Red Hen, στο Λέξινγκτον της Βιρτζίνια, Πολιτείας που γειτονεύει με την Ουάσινγκτον.

"Χθες το βράδυ η ιδιοκτήτρια του Red Hen στο Λέξινγκτον μου ζήτησε να φύγω επειδή εργάζομαι για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Έφυγα ευγενικά" ανέφερε μέσω του Twitter η Σάντερς. Η απαίτηση της ιδιοκτήτριας "λέει περισσότερα για εκείνην, παρά για μένα", πρόσθεσε.

Sarah Sanders
Last night I was told by the owner of Red Hen in Lexington, VA to leave because I work for @POTUS and I politely left. Her actions say far more about her than about me. I always do my best to treat people, including those I disagree with, respectfully and will continue to do so

Ένας άνδρας που υποστηρίζει ότι είναι εργαζόμενος στο συγκεκριμένο εστιατόριο έγραψε στο Facebook ότι ανέλαβε να σερβίρει την Σάντερς "συνολικά για δύο λεπτά".

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από εκπροσώπους του εστιατορίου. Η πρόσβαση στον ιστότοπό του ήταν από δύσκολη έως αδύνατη σήμερα. Πολλοί άνθρωποι επέκριναν την ιδιοκτήτρια για την ενέργειά της στον ιστότοπο Yelp.

Στις αρχές της εβδομάδας η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Κίρστεν Νίλσεν βρέθηκε αντιμέτωπη με ακτιβιστές όταν πήγε να δειπνήσει σε ένα μεξικανικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον. Οι διαδηλωτές της φώναζαν "Ντροπή!", αναφερόμενοι στη μεταναστευτική πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης και η υπουργός προτίμησε να αποχωρήσει.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications