Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του FBI:Έχουν επισκεφθεί την Γη όντα από Παράλληλο Κόσμο!
Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του FBI:Έχουν επισκεφθεί την Γη όντα από Παράλληλο Κόσμο!

Το FBI έχει αποχαρακτηρίσει ένα έγγραφο με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορίες απο αγνώστου στοιχείων κορυφαίους ακαδημαϊκούς,οι οποίοι υποστήριξαν ότι επισκέπτονται την Γη όντα σε μια ειρηνική αποστολή,και ότι προερχόταν από μια άλλη διάσταση.

Το έγγραφο, το οποίο έχει διαβαστεί απο αρκετά άτομα, προειδοποιεί για την απειλή της επίθεσης εξωγήινων διαστημικών σκαφών γνωστών ως "ιπτάμενα πιατάκια".Λέει ότι εάν οι εξωγήινοι δεχθούν επίθεση από ένα αεροπλάνο, τότε μπορούσαν να ανταποκριθούν με δύναμη η οποία ασφαλώς θα είχε ως αποτέλεσμα την άμεση καταστροφή του ανθρώπινου οχήματος. Αυτό το ενδεχόμενο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σειρά απίστευτα σοβαρών συνεπειών, συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου πανικού και τις διαδοχικές εισβολές.

Στη συνέχεια, ένας καθηγητής περιέγραψε ορισμένα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει για τα ξένα σκάφη και τους λόγους για τους οποίους οι εξωγήινοι αποφάσισαν να επισκεφθούν τον πλανήτη Γη. Όσον αφορά το διαστημικό σκάφος, ο καθηγητής έγραψε ότι αν και μέρος των δίσκων φέρει πληρώματα, πολλά άλλα ελέγχονται εξ αποστάσεως.

Είπε επίσης ότι είχαν μια μορφή ακτινοβολούμενης ενέργειας που θα μπορούσε εύκολα να καταστρέψει κάθε επιθετικό σκάφος. Είναι επίσης σε θέση να υλοποιήσουν και να αποϋλοποιήσουν κατά βούληση. Ο συντάκτης του εγγράφου σημειώνει ότι τα σκάφη πιθανότατα δεν ήταν εξοπλισμένα με ραδιοεξοπλισμό, αλλά ήταν εφικτό άλλα ιπτάμενα οχήματα να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Έγραφε επίσης μερικές σημειώσεις για τους ίδιους τους εξωγήινους. Ισχυρίστηκε ότι φαινόταν αρκετά παρόμοιοι με τον άνθρωπο, αλλά ότι ήταν σημαντικά μεγαλύτεροι σε μέγεθος από τον μέσο άνθρωπο.

Δηλώνει ότι δεν προέρχονταν από το αστρικό επίπεδο, όπως οι άνθρωποι τείνουν να το κατανοούν, αλλά από μια εντελώς διαφορετική διάσταση. Είπε ότι αυτή η διάσταση και ο αρχικός κόσμος των εξωγήινων δεν ειναι αντιληπτός από τους ανθρώπους με την τρέχουσα τεχνολογία.
ΥΓ αυτη η φυλή ανθρωπίνων εξωγήινων που αναφέρει το έγγραφο έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην Γη κάποτε... ο νοών νοείτω .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications