Μ.Σαλβίνι: «Ξεκινούν μαζικές απελάσεις παράνομων μεταναστών - Η Ιταλία δεν αντέχει άλλο»!
Μ.Σαλβίνι: «Ξεκινούν μαζικές απελάσεις παράνομων μεταναστών - Η Ιταλία δεν αντέχει άλλο»!

«Οι πόρτες της Ιταλίας θα είναι ανοικτές για τους καλούς ανθρώπους, αλλά θα δοθεί εισιτήριο χωρίς επιστροφή σε όσους έρχονται στην Ιταλία για να δημιουργήσουν προβλήματα και πιστεύουν ότι θα κάποιος θα τους συντηρήσει για όλη τους τη ζωή» δήλωσε ο Ματέο Σαλβίνι, γραμματέας της Λέγκα, και καταλήγοντας τόνισε: «Πρέπει να πάνε σπίτι τους, θα είναι μια από τις προτεραιότητές μας και ξεκινάμε αυτό το έργο άμεσα. Η Ιταλία δεν αντέχει άλλο».

Προσδιόρισε μάλιστα ότι αυτός θα είναι ένας από τους κύριους στόχους του ως υπουργός Εσωτερικών της νέας κυβέρνησης της Ιταλίας.

«Θα περικόψω το ποσό των πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ που έχει εγκριθεί για την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών. Είναι ένα ποσό το οποίο μου φαίνεται υπερβολικό»,

Σημειώνεται ότι στην Ιταλία βρίσκονται αυτή την στιγμή περί τα 6 (έξι) εκατομμύρια (!) παράνομοι μετανάστες, από Αφρική και Ασία, βασικά λόγω της πολιτικής της Γερμανίας να δημιουργεί «κράτη-αποστειρωμένους θαλάμους» για τους παράνομους μετανάστες, όπως έχει κάνει και στην Ελλάδα.

Στόχος είναι να απελαθεί άμεσα το 10% αυτών (περί τις 600.000) και να σταματήσει η εισροή άλλων.

Ο Σαλβίνι αναμένεται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα σήμερα το απόγευμα, όταν και θα λάβει μέρος στην ορκωμοσία της κυβέρνησης Λέγκα-Πέντε Αστεριών με πρωθυπουργό τον καθηγητή Τζουζέπε Κόντε.

Οι σχολιαστές αναφέρουν ότι ο Σαλβίνι, συνεχίζει να ανεβάζει τους τόνους και παραμένει πιστός στις προεκλογικές του υποσχέσεις για καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, ειδικά ενόψει και των δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 10 Ιουνίου, σε σχεδόν οκτακόσιους δήμους της χώρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications