ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Το βίντεο με την Ε. Μαρούπα (για Σκόπια) που έκανε πάταγο
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Το βίντεο με την Ε. Μαρούπα (για Σκόπια) που έκανε πάταγο

Κόπηκε στο ζωντανό του ΣΚΑΙ η Ειρήνη Μαρούπα και έπειτα δέχτηκε μαζική επίθεση χωρίς να μπορεί να απαντήσει από ΣΥΡΙΖΑ Ν.Δ. και... Πάγκαλο ο οποίος έκανε και αρκετά σ@ξιστικά σωβινιστικά και υποτιμητικά σχόλια σε προσωπικό επίπεδο.

«Θα τιμωρήσουμε τους προδότες όλοι θα πληρώσουν για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας» ήταν η φράση που είπε η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΣΗΜΕΡΑ» με αφορμή τα χτεσινά συλλαλητήρια και άναψε το φιτίλι, με αποτέλεσμα να την κόψουν στον αέρα.. Στη συνέχεια καλεσμένος ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τους παρουσιαστές της εκπομπής, λέγοντας «ποια ήταν αυτή η κυρία, που είχαν καλέσει και να μιλάει ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού»

George Adalis B
Εδώ είναι ένα κλασσικό παράδειγμα , Χειραγωγούμενης Ελληνικής Δημοσιογραφίας! Η Ειρήνη Μαρούπα, γνωστή αγωνίστρια και ποινικολόγος, είναι προσκεκλημένη σε ένα στημένο και εχθρικό περιβάλλον! Την καλούν να αναπτύξει την άποψή της για το Σκοπιανό ζήτημα και τα συλλαλητήρια!

Την εκπομπή την παρουσιάζουν δύο τηλεσκουπίδια και δίνουν ρεσιτάλ! Ρεσιτάλ αγένειας, έπαρσης και αντιδημοσιογραφικής συμπεριφοράς! Στα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα που μιλά ξεκινούν να την διακόπτουν και το κάνουν διαρκώς είτε ξεχωριστά είτε και οι δύο μαζί! Δεν την αφήνουν να αναπτύξει την άποψή της! Ενώ με όποιον συμφωνούν, τον αφήνουν να μιλά απρόσκοπτα!

Φρόντισαν να μην έχει εικόνα (παλιό κόλπο) και είναι ολοφάνερο ότι έχει "επιστροφή" ήχου! Την "κόβουν" με ένα διάλλειμα με αποτέλεσμα να γίνει "αναδιάταξη" του κοινού που σημαίνει ότι έφυγαν παλιοί και ήρθαν νέοι τηλεθεατές! Κι ενώ στην ουσία την "μαλώνουν" επειδή τόλμησε να έχει διαφορετική άποψη από τους ξεπουλημένους που μας κυβερνούν, στο τέλος όταν διαμαρτύρεται την κόβουν κιόλας στον αέρα ενώ την ειρωνεύονται και οι δυο!

Στο τέλος κι αφού την «εξαφανίζουν» από το γυαλί, στο καπάκι , βγάζουν κι έναν Πάγκαλο (δεν φαίνεται στο βίντεο), και δέχονται ακόμη και σ@ξιστικά σχόλια που κάνει ο χοντρόπετσος αυτός πολιτικός που είναι από τα μεγαλύτερα πολιτικά γαϊδούρια που γνώρισε ο Πλανήτης!

Ολα αυτά σας τα γράφω, όχι για να υπερασπιστώ την κα Μαρούπα, κάτι που άλλωστε δεν το χρειάζεται η ίδια αλλά γιατί αυτό συμβαίνει καθημερινά στην Ελληνική Τηλεόραση! Ξεπουλημένα τομάρια που έχουν λεηλατήσει το Δημόσιο αγαθό που λέγεται «Τηλεοπτικές Συχνότητες» και έχουν αναθέσει σε άχρηστους , αγράμματους και τενεκέδες, να διαχειριστούν την Κοινή Γνώμη!

Για την ακρίβεια, γκάνγκστερ της μπίζνας που συναγωνίζονται επάξια την Κόζα νόστρα, αναλαμβάνουν την «ενημέρωση» του λαού, μέσα από (ο θεός να τις κάνει) «άδειες» που στηρίζονται σε έναν νόμο του 1997 και μια … παραφροσύνη του 2016. Και τις άδειες αυτές, τις παίρνουν από μια άλλη συμμορία, τους πολιτικούς γκάνγκστερ, που όλοι εσείς νομίζετε ότι τους επιλέγετε με την ψήφο σας αλλά στην ουσία σας τους επιβάλλει η πρώτη συμμορία με μια ανελέητη πλύση εγκεφάλου, πασπαλισμένη με λίγη τσόντα που την βαφτίζουν … τηλεπαιχνίδι!!

Γι αυτό και σταμάτησα να πηγαίνω στα ΜΕΓΑΛΑΣΕΧΡΕΗΚΑΝΑΛΙΑ και εκφράζομαι μόνο από Δημοκρατικά Βήματα και την εφημερίδα οπου εργάζομαι καθώς κι από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης! Γιατί στα ΜΕΓΑΛΑΣΕΧΡΕΗΚΑΝΑΛΙΑ, δεν μπορείς να μιλήσεις αν δεν συμφωνήσεις με την άποψη των τηλεσκουπιδιαρέων οικοδεσποτών!!!

ΥΓ Θα έρθει η ώρα που θα τους πετάξουμε όλους στη θάλασσα! Μακάρι να ξεπουλήσουν την Μακεδονία οι δυο συμμορίες και να δούμε που θα κρυφτούν όλες οι γκιόσες και όλοι οι μπινέδες της Δημοσιογραφίας και της Πολιτικής! Ααα, μπορώ να σας πω και την ημερομηνία που θα ψάχνετε να κλείσετε εισιτήρια άνευ επιστροφής αλλά δεν θα το κάνω! Διεγείρομαι με την σκέψη ότι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε! Συνεχίστε έτσι... Ωριμάζετε τις συνθήκες ...γρηγορότερα! Σας ευχαριστούμε λοιπόν γι αυτό!

Δείτε βίντεο με την αντίδραση του Πάγκαλου. Η αντίδραση από το 2ο λεπτό και μετά.

press-gr

Post A Comment:

2 comments

pit1809είπε...

Όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διατελέσει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.
Για μην μπορεί όμως ο Τσίπρας να πει ότι δεν ήξερε, έλαβε ένα εξώδικο και αυτός και οι 300 βολευτές μας, το οποίο έλεγε τα εξής:
Όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διατελέσει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.

Ο Βούτσης το εξέλαβε αυτό ως …απειλή. Την απλή ενημέρωση του Συντάγματος την ονόμασε απειλή. Και ο πρωθυπούργος μας σε προχτεσινή του συνέντευξη, σε ...απειλή αναφέρθηκε.
Θα ενημερώσω επίσης ότι εφόσον ο Πρόεδρος της Δειμοκρατίας μας δεν υπογράψει αυτό που ψήφισε ο βουλή των προδοτών, διενεργείται δημοψήφισμα.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα μας.
Εφόσον όμως υπογράψει, έχει διετελέσει και αυτός εσχάτη προδοσία.

Εξάλλου η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
Η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
Αυτός είναι και ο λόγος που επιβάλλεται να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία όποιοι ψηφίσουν υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος.

ANDRE PELEείπε...

Δέν ακούω κανεναν νά μιλά εάν έχει τό δικαίωμα η κυβέρνηση νά ξεπουλήση τό όνομα.Εχει όνομα ΒΑΡΤΑΣΚΑ ή ΣΚΟΠΙΑ. Ας κρατήσει όποιο θέλει. Ο κ. τσιπρασ εκλέχθηκε νά κυβερνήσει τή χώρα καί όχι νά τήν χωρίσει.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications