«Βόμβα» Καμμένου για Σκοπιανό: Κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας
«Βόμβα» Καμμένου για Σκοπιανό: Κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας

Ο Δημήτρης Καμμένος είναι αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα την κόντρα του με την κυβέρνηση σε ότι έχει να κάνει με το Σκοπιανό προσθέτοντας ακόμη ένα πονοκέφαλο στην κυβερνητική πλειοψηφία (;) ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό και στο ερώτημα αν θα στηρίξει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να την υπερψηφίσει:

«Είναι κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό που έχει έρθει στην Βουλή, δεν μπορεί να σταθεί. Η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις».

Είπε ακόμα ότι: «Αν ψηφιστεί από την Βουλή των Σκοπίων, που δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν διότι θα πάρουν πάνω από 30 δις από την είσοδο τους στην ΕΕ και άλλους οργανισμούς, θα πρέπει σε έξι μήνες να περάσει από την ελληνική Βουλή, αλλά αν δεν περάσει θα πρέπει να πέσει η Κυβέρνηση».

Απέφυγε να στραφεί κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας όμως ότι: «Ο κ. Κοτζιάς δεν έχει την στήριξή μας ούτε την εξουσιοδότηση μας να πάει να υπογράψει αυτό το κείμενο που είναι ενάντια στα πιστεύω των ΑΝΕΛ». Και πρόσθεσε: «Ο καθένας από μας θα κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη, θα κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια και θα αποφασίσει τι πρέπει να ψηφίσει».

Ερωτηθείς αν θα στηρίξει ή μη της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της Κυβέρνησης, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι δεν θα απαντήσει πριν ακούσει όλην την συζήτηση στην Βουλή, τονίζοντας ωστόσο ότι «αν δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω, δεν θα ήμουν σοβαρός άνθρωπος».

eleftherostypos

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications