7 Ιουν 2018

Μορφωμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι Τσιρώνης: Η Βραζιλία βρίσκεται… στην Ευρώπη

Μορφωμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι Τσιρώνης: Η Βραζιλία βρίσκεται… στην Ευρώπη

Εκτός αυτά που λένε για λόγους προπαγάνδας,(στην Ευρώπη δεν υπάρχει λαός με χίλια χρόνια ιστορίας!!!) λένε και πράγματα που δεν στέκουν βάση λογικής:

Στις ευρωπαϊκές χώρες ενέταξε τη Βραζιλία ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Τσιρώνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑίος αναπληρωτής υπουργός είπε ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχει λαός με χίλια χρόνια ιστορίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά τις περιπτώσεις της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας αλλά και της… Βραζιλίας! δεν ειναι η πρώτη φορά που αριστεροι πετούν τσιμεντόλιθους! κατά τα άλλα παριστάνουν τους "μορφωμένους",και "αμόρφωτοι" ειναι οι μη αριστεροί! αυτά τους έχουν βάλει να λένε...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Μορφωμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι Τσιρώνης: Η Βραζιλία βρίσκεται… στην Ευρώπη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: