Οι αυστριακές υπηρεσίες πληροφοριών επέκτειναν την προστασία του Καγκελαρίου μετά από τις απειλές για δολοφονία.
Οι αυστριακές υπηρεσίες πληροφοριών επέκτειναν την προστασία του Καγκελαρίου μετά από τις απειλές για δολοφονία.

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες πληροφοριών της Αυστρίας ενίσχυσαν την προστασία του καγκελάριου Sebastian Kurtz και των υπουργών της κυβέρνησης, μετά τις απειλές που δέχτηκε για δολοφονία. Η αντεπανάσταση της χώρας διεξάγει μια ποινική έρευνα για τις απειλές που έλαβαν μέσω του κοινωνικού δικτύου στο Facebook.

Όπως αναφέρθηκε από την έκδοση του Österreich σχετικά με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, διεξάγεται έρευνα εναντίον ατόμων που διαδίδουν απειλές κατά Αυστριακών υπουργών μέσω κοινωνικών δικτύων.

Σημειώνεται ότι όλες οι περιπτώσεις υποδοχής απειλών υπόκεινται σε επαλήθευση: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και άλλων κοινωνικών δικτύων.

Το Γραφείο του Ομοσπονδιακού Καγκελαρίου της Αυστρίας έστειλε μια ειδοποίηση στο Facebook σχετικά με τις απειλές για τον Kurtz και τους συναδέλφους του.

Ο Καγκελάριος της Αυστρίας Sebastian Kurtz ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, το κλείσιμο επτά τζαμιών και την απέλαση δεκάδων ιμάμηδων στη χώρα. Κατηγορούνται ότι παραβιάζουν τους αυστριακούς νόμους.

Η μουσουλμανική θρησκευτική κοινότητα της Αυστρίας εξέφρασε την αγανάκτησή της για τις ενέργειες αυτές των αρχών. Επιπλέον, η απόφαση του Kurtz καταδικάστηκε από τον Πρόεδρο της Τουρκίας.

iz.ru

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications