1 Ιουν 2018

Άντρας διαμέλισε κοπέλα που γνώρισε στο Tinder επειδή του είπε ψέματα πως ήταν παρθένα

Άντρας διαμέλισε κοπέλα που γνώρισε στο Tinder επειδή του είπε ψέματα πως ήταν παρθένα

Ο Γκάρι Τσου μάλιστα είχε αναγκαστεί να γράψει στον λογαριασμό του στο facebook για τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα καθώς ο αδερφός της 27χρονης Γι-Μιν Χουάνγκ είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο αθλητής έχει σχέση με την εξαφάνιση της αδερφής του

Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη στην Ταιβάν, αφού ένας 28χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών δολοφόνησε και διαμέλισε μία κοπέλα με την οποία είχε γνωριστεί μέσα από το Tinder και η οποία πήγε στο σπίτι του.

Ο Γκάρι Τσου μάλιστα είχε αναγκαστεί να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα αφού ο αδερφός της 27χρονης Γι-Μιν Χουάνγκ είχε αρχίσει να έχει υποψίες πως ο αθλητής έχει σχέση με την εξαφάνιση της αδερφής του.

Όμως, η πραγματικότητα ήταν ακόμα πιο νοσηρή από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί ο αδερφός της κοπέλας μιας και ο Τσου τη δολοφόνησε, την έκοψε σε κομμάτια και την έθαψε σε 7 σακούλες.

Ο ίδιος είχε γράψει στο Facebook πως την είχε χωρίσει όταν αντιλήφθηκε πως του είχε πει ψέματα για την παρθενιά της καθώς και ότι τον απατούσε με άλλον άνδρα.

Μόλις μερικές ημέρες έπειτα από την ανεύρεση του διαμελισμένου πτώματος της Χουάνγκ, εντοπίστηκε και το απαγχονισμένο σώμα του Τσου. Όπως επισημαίνει η Metro, η αστυνομία βρήκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο χώρο όπου συνέβη η αυτοχειρία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Άντρας διαμέλισε κοπέλα που γνώρισε στο Tinder επειδή του είπε ψέματα πως ήταν παρθένα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: