Άντρας διαμέλισε κοπέλα που γνώρισε στο Tinder επειδή του είπε ψέματα πως ήταν παρθένα
Άντρας διαμέλισε κοπέλα που γνώρισε στο Tinder επειδή του είπε ψέματα πως ήταν παρθένα

Ο Γκάρι Τσου μάλιστα είχε αναγκαστεί να γράψει στον λογαριασμό του στο facebook για τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα καθώς ο αδερφός της 27χρονης Γι-Μιν Χουάνγκ είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο αθλητής έχει σχέση με την εξαφάνιση της αδερφής του

Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη στην Ταιβάν, αφού ένας 28χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών δολοφόνησε και διαμέλισε μία κοπέλα με την οποία είχε γνωριστεί μέσα από το Tinder και η οποία πήγε στο σπίτι του.

Ο Γκάρι Τσου μάλιστα είχε αναγκαστεί να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα αφού ο αδερφός της 27χρονης Γι-Μιν Χουάνγκ είχε αρχίσει να έχει υποψίες πως ο αθλητής έχει σχέση με την εξαφάνιση της αδερφής του.

Όμως, η πραγματικότητα ήταν ακόμα πιο νοσηρή από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί ο αδερφός της κοπέλας μιας και ο Τσου τη δολοφόνησε, την έκοψε σε κομμάτια και την έθαψε σε 7 σακούλες.

Ο ίδιος είχε γράψει στο Facebook πως την είχε χωρίσει όταν αντιλήφθηκε πως του είχε πει ψέματα για την παρθενιά της καθώς και ότι τον απατούσε με άλλον άνδρα.

Μόλις μερικές ημέρες έπειτα από την ανεύρεση του διαμελισμένου πτώματος της Χουάνγκ, εντοπίστηκε και το απαγχονισμένο σώμα του Τσου. Όπως επισημαίνει η Metro, η αστυνομία βρήκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο χώρο όπου συνέβη η αυτοχειρία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications