23 Μαΐ 2018

Βροχή ψαριών από τον ουρανό ξανά στο Ιράν, την Κίνα και την Ινδία (Βίντεο)

Βροχή ψαριών από τον ουρανό ξανά στο Ιράν, την Κίνα και την Ινδία (Βίντεο)

Βροχή ψαριών που έπεσαν σε μεγάλους αριθμούς στο Ιράν, την Κίνα και την Ινδία. Μάρτυρες από τις περιοχές όπου έπεσαν τα ψάρια είπαν ότι όλα τα ψάρια τείνουν να είναι αρκετά μικρά και του ίδιου είδους.

Τα βίντεο προήλθαν από εκείνους που βρίσκονταν στις περιοχές όταν συνέβη το ασυνήθιστο φαινόμενο των ψαριών που έπεφταν από τον ουρανό.

Η πτώση των ψαριών έχει προκαλέσει μια σημαντική διακοπή στις αστικές περιοχές όπου έχουν πέσει, καθώς τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά δεν μπορούν να κινηθούν κατά μήκος των δρόμων λόγο της μαζικής συσσώρευσης ψαριών. Ωστόσο,το αρκετά περίεργο ειναι ότι δεν έχει αναφερθεί τίποτα στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Κίνας ή της Ινδίας, γεγονός που κάνει κάποιους να λένε ότι τα βίντεο είναι πολύ παλιά ή ακόμα και ψεύτικα.

Τα βιντεο δεν ειναι ψεύτικα και έχουν ανεβεί και τα δυο τον Μάϊο ακόμα και παλιά να είναι και τα ανέβαζαν πρόσφατα δεν αναιρούν το φαινόμενο, το ότι δεν τα αναφέρουν αυτα στα ΜΜΕ ειναι συνηθισμένη τακτική τους πάντως.Τι θα πουν οι "ειδικοί" για αυτο το φαινόμενο εξάλλου; αυτά δεν τους τα έμαθαν στις σχόλες, εκτός αυτού δεν υπάρχει καμιά σοβαρή απάντηση για το φαινόμενο(διαβάστε παρακάτω τι λένε), και οπως και στην αρχαιολογία, οτι δεν συμβαδίζει με την ιστορίας τους το αποκρύπτουν..

Στην αγροτική περιοχή του Yoro στην Ονδούρα, ο τοπικός πληθυσμός είναι αρκετά συνηθισμένος να βλέπει «βροχή των ψαριών», καθώς συμβαίνει συνήθως κάθε καλοκαίρι.

Πιστεύεται ότι το φαινόμενο προκαλείται απο ανεμοστρόβιλους που απορροφούν τεράστιες ποσότητες νερού απο την θάλασσα μαζί με ψάρια,και στην συνεχεία μεταφέρουν τα ψάρια πάνω απο την στεριά που πέφτουν στην συνεχεία υπό την μορφή βροχής, αυτη η θεωρία των "επιστημόνων" ειναι εντελώς ηλίθια, και σκόπιμη παραπληροφόρηση, αν ηταν έτσι θα έπεφτε οποιοδήποτε ψάρι η άλλο πλάσμα της θάλασσας,στην «βροχή ψαριών» πέφτει ένα είδος ψαριών καθε φορά οπως ειναι γνωστό .

Στο παρελθόν, αυτο το ασυνήθιστο φαινόμενο θεωρήθηκε συχνά ένας κακός αιώνος. Τον πρώτο αιώνα μ.Χ., ο Ρωμαίος ιστορικός Πλίνιος ο Πρεσβύτερος κατέγραψε βροχές ψαριών και βατράχων.
Οι Γάλλοι στρατιώτες θα καταγράψουν αργότερα το ίδιο φαινόμενο το 1794 κατά τη διάρκεια ισχυρών βροχών, και υπάρχουν πολλές περιπτωσεις απο όλο το κόσμο μέχρι σήμερα. Ίσως η πιο διάσημη περίπτωση ειναι μια βροχή από βατράχια, που ήταν μια από τις επτά πληγές που έπληξε τους Αιγύπτιους ως τιμωρία απο τους Εβραίους.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Βροχή ψαριών από τον ουρανό ξανά στο Ιράν, την Κίνα και την Ινδία (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: