Ένας άνδρας ισχυρίζεται ότι έχει κινηματογραφήσει μια γοργόνα στην Αυστραλία VIDEO
Ένας άνδρας ισχυρίζεται ότι έχει κινηματογραφήσει μια γοργόνα στην Αυστραλία VIDEO
 υπάρχουν γοργόνες?

Στη λαογραφία,η γοργόνα είναι ένα υδρόβιο πλάσμα με μορφή γυναίκας από τη μέση και επάνω και με τη μορφή ψαριού από τη μέση και κάτω με ουρά.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς,το βίντεο φέρεται να γυρίστηκε στο Great Barrier Reef της Αυστραλίας.Μερικοί λένε οτι ειναι καλύτερη απόδειξη της ύπαρξης σειρήνων, ενώ άλλοι λένε ότι είναι πιθανόν κάποιος να έκανε μια μεταμφίεση γοργόνας.

Το βίντεο, που ανέβηκε στο YouTube από το κανάλι Marginal Media, συγκέντρωσε πάνω από 2.700.000 προβολές . Ο αφηγητής του βίντεο εξηγεί πώς «πήγε στον λεγόμενο Μεγάλο φραγμό στην Αυστραλία για να δοκιμάσει ένα υποβρύχιο κλουβί που αγόρασε πρόσφατα».

Ο αφηγητής εξηγεί ότι ενώ δοκίμαζε την κάμερα του και πώς να την χειρίζεται, αισθάνθηκε οτι κάτι ηταν πίσω από αυτόν. Επιπλέον, λέει ότι είδε την «σειρήνα» αφού παρακολούθησε τα πλάνα στον υπολογιστή. Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο λέει ότι είναι πραγματικό. Δεν έχει κανένα όφελος να σκηνοθετήσει κάτι τέτοιο και οτι δεν είναι ψευδές

Μερικοί χρήστες λένε ότι είναι η τελευταία απόδειξη ότι οι σειρήνες είναι πραγματικές καθώς δεν ειναι η πρώτη φορά που έχουν "πιαστεί" με κάμερα. Ένα άλλο βίντεο παλιότερα ηταν απο την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA)... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications