Οι χρήσιμοι ηλίθιοι ξανά στους δρόμους στις 9 Ιουνίου Αthens Pride
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι ξανά στους δρόμους στις 9 Ιουνίου Αthens Pride

Πίσω απο όλα αυτα κρύβονται άλλα , που να τα πεις και ποιος να καταλάβει? όταν δεν ξέρουν ούτε τα αυτονόητα, πίσω απο αυτούς βρίσκονται κάποιοι άλλοι συγκεκριμένης ράτσας,που έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά σε αδελφές! και δεν είχε τέτοια θέματα καμιά άλλη φυλη.

Έτσι βάζουν αυτούς τους ηλίθιους και ηλίθιες για καλύψουν την φύση τους ως κάτι φυσιολογικό , αν βάλεις κανέναν απο αυτούς στην εικόνα να βιδώσει μια βίδα δεν ξέρει, τόση νοημοσύνη έχουν, άπλα τους κάνουν μαθήματα τι να λένε.

Το Αthens Pride επιστρέφει φέτος στις 9 Ιουνίου πιο ενωτικό και θηλυκό από ποτέ όπως γράφουν οι υπεύθυνοι στην ανακοίνωση τους μαζί με την επίσημη αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε.

Συγκεκριμένα γράφει η επίσημη ανακοίνωση:

Στο φετινό Athens Pride επανερχόμαστε στα βασικά: στη θηλυκότητα. Όχι ως (αυθαίρετη) συνέπεια της βιολογίας, αλλά όπως βιώνεται, μαθαίνεται, ορίζεται, προβάλλεται, γιορτάζεται, αγαπιέται, λατρεύεται, εξιδανικεύεται, βιάζεται, καταδικάζεται και δολοφονείται κάθε μέρα σε μια βαθιά μισογύνικη κοινωνία.

Η ταύτιση με τη θηλυκότητα είναι απειλητική και επικίνδυνη ταυτόχρονα, επανάσταση και συμβιβασμός. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την ελέγξουμε, γιατί φοβόμαστε ότι μπορεί να στραφεί και εναντίον μας.

Η θηλυκότητα μας ορίζει άσχετα με το φύλο.

Είναι παρούσα σε κάθε έκφραση φύλου, σε κάθε σκέψη, κίνηση, ματιά, που έχουμε καταπιέσει, και που έχουμε σκεφτεί ότι θα έπρεπε να καταπιέσουμε. Στο φετινό Athens Pride γιορτάζουμε όλες τις θηλυκότητες, αυτές που επιλέξαμε και αυτές που αρνηθήκαμε.

Κάθε θηλυκότητα που αγκαλιάσαμε και κάθε θηλυκότητα που προσπαθήσαμε να ξεφορτωθούμε:

Παρούσα. Κάθε θηλυκότητα που πρώτα μας φορτώθηκε ως κοινωνική σύμβαση πριν τη φέρουμε στα μέτρα μας με τους όρους μας: Παρούσα. Κάθε θηλυκότητα που καταπιέστηκε και κάθε θηλυκότητα που καταπιέσαμε:

Παρούσα. Κάθε θηλυκότητα που κρύβουμε και κάθε θηλυκότητα που εκφράζουμε: Παρούσα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications