Τι είπαν στην Αστυνομία οι δύο συλληφθέντες για τον προπηλακισμό του Μπουτάρη και η αριστερή υποκρισία
Τι είπαν στην Αστυνομία οι δύο συλληφθέντες για τον προπηλακισμό του Μπουτάρη και η αριστερή υποκρισία

Η Ελλαδα βρίσκεται υπό αριστερή κατοχή,καθε αντίδραση αντιμετωπίζεται άμεσα απο το αριστερό κράτος και παρακράτος. Δικαίωμα στη βια υπάρχει μόνο για τους αριστερούς φλώρους του παρακράτους . Μπορεί να καίνε ζωντανούς γυναίκες, άνδρες και αγέννητα έμβρυα αλλα δεν τρέχει τίποτα,στον Λουκά Παπαδήμο, θύμα τρομοκρατικής ενέργειας, είδατε να γίνει καμιά σύλληψη? επίσης κατι που ελάχιστοι γνωρίζουν και σε ιντερνετικό επίπεδο διαθέτει μισθωμένα troll πράκτορες και μασόνους να συκοφαντούν χλευάζουν και να πολεμούν site εναλλακτικών ειδήσεων και οχι μόνο.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο προσαγωγές υπόπτων για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου το Σάββατο στον Λευκό Πύργο.

Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 36χρονο, Έλληνες υπηκόους, εκ των οποίων ο δεύτερος έχει καταγωγή από τη Γεωργία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας που ενήργησε την προανάκριση, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο επεισόδιο και εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής τους στην επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης.Ο 20χρονος ομολόγησε λέγοντας «θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία και άρχισα να τον χτυπάω».

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σε ποιον πολιτικό χώρο κινούνται ή ανήκουν οι δράστες. Άλλα οι αριστεροί απο την πρώτη στιγμή έβγαλαν πόρισμα ακροδεξιοί ηταν!

Όταν τα θύματα εκδηλώνουν την ΟΡΓΗ τους οι καθεστωτικές ύαινες ξεσηκώνονται και ουρλιάζουν για «ακροδεξιά» και «φασιστική» τρομοκρατία! ο εικονιζόμενος και ως πρωθυπουργός της χωράς, ειναι κλασικό δείγμα αριστερού υποκριτή, αμφιβάλλω αν ξέρει να βιδώσει μια βίδα... Τα ίδια έλεγαν όταν ξεσηκώθηκαν στην Λέσβο οι "ακροδεξιοί" όταν καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ! Και όλοι αυτοι τώρα μιλάνε για δημοκρατία!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications