Δείτε τι Συμβαίνει τις Νύχτες στους Ουρανούς που Κάποιοι Πρόλαβαν και Κατέγραψαν (video)
Δείτε τι Συμβαίνει τις Νύχτες στους Ουρανούς που Κάποιοι Πρόλαβαν και Κατέγραψαν (video)

Έχετε σκεφτεί ποτέ αν συμβαίνει κάτι, πέρα από τα συνηθισμένα, τις ημέρες που ακόμα κοιμόμαστε ή πάμε στις δουλειές μας, ή πηγαίνουμε για ψώνια ή κάνουμε οτιδήποτε μας ευχαριστεί;

Τι να συμβαίνει πέρα από την εμβέλεια που μπορεί να έχουμε πληροφορίες, πέρα από τα νέα του γείτονα ή του συναδέλφου, του φίλου ή του συγγενή, πέρα από τις ειδήσεις;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ακόμα κι αν θα θέλατε να δείτε, ίσως, δεν είναι και τόσο εύκολο. Όμως, οι νύχτες είναι το κάτι άλλο!Στο video που ακολουθεί θα δείτε λήψεις από διάφορα μέρη του κόσμου. Είναι πραγματικά εντυπωσιακά και δεν είναι καθόλου εύκολο να τα περιγράψετε ή να πείτε τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπετε.

Αρκετοί είπαν, ότι κάποια από αυτά μπορεί να είναι αστροπύλες, ή τεράστια μητρικά διαστημόπλοια. Άλλοι, όμως, προτείνουν ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα, είναι πειραγμένα, μέσα από διάφορες εφαρμογές που μπορούν μέσα σε βιντεάκια που δείχνουν «άδεια» τοπία να «προσθέσουν» αντικείμενα ή παράξενα φαινόμενα τόσο ταιριαστά που να φαίνονται σαν πραγματικά.

Στην περίπτωση που είναι αληθινές λήψεις, τότε σίγουρα κάτι συμβαίνει τις νύχτες στους ουρανούς. Αν είναι πειραγμένα, τότε ο καλλιτέχνης αξίζει συγχαρητήρια για την δουλειά του – απλά θα έπρεπε να μας ενημερώσει.

sky mysteries caught on cam volume 8

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications