Σουηδία: Μετά από χιλιάδες βιασμούς από λαθρο αναγνώρισε ως βιασμό το σ@ξ χωρίς συναίνεση!
Σουηδία: Μετά από χιλιάδες βιασμούς από λαθρο αναγνώρισε ως βιασμό το σ@ξ χωρίς συναίνεση!

Έπρεπε να το ημερολόγιο να δείξει 2018 για να αναγνωρίσουν οι Σουηδού ότι το σ@ξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός!

Ως δομική αλλαγή στο νομικ σύστημα, με προεκτάσεις στις κοινωνικές δομές και σχέσεις, παρουσιάζουν οι Σουηδοί νομοθέτες την ψήφιση ενός νόμου που αναγνωρίζει για πρώτη φορά ως βιασμό το σ@ξ χωρίς συναίνεση.

Ο συγκεκριμένος νόμος κρίθηκε απαραίτητος, καθώς οι αλλαγές στην κοινωνία με την έλευση χιλιάδων μεταναστών είναι αξιοσημείωτες, καθώς έχει παρατηρηθεί αύξηση των υποθέσεων βιασμών και εξαναγκασμού σε γυναίκες ή και σε άντρες, δίχως ουσιαστική τιμωρία.

Το σκεπτικό του νόμου έγκειται στο δικαίωμα του ελεύθερου ανθρώπου να αποφασίζει και να συμμετέχει εθελοντικά στην ερωτική διαδικασία, δίχως να υπόκειται σε σωματική η ψυχολογική βία.

Ο νόμος που ψήφισε το σουηδικό κοινοβούλιο θα τεθεί και επισήμως σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.Το 2016 οι βιασμοί που αναφέρθηκαν στην αστυνομία ανήλθαν στους 6.175 οι περισσότεροι από μετανάστες κάθε είδους και εθνικότητας, πλην όμως οι περισσότεροι από μουσουλμάνους.

Ο φυλετικός πόλεμος δεν τελείωσε το 1945, οπού έχουν απομείνει καυκάσιοι στέλνουν ορδές λαθρο. Άλλα αυτά ειναι πυρηνική φυσική για πολλούς νεοέλληνες! που δεν έχουν ιδέα μεταξύ άλλων γιατί ο Στάλιν και ο Κεμάλ έσφαξαν τους πόντιους Αρμένιους γεωργιανούς κτλ γύρο απο τον Καύκασο !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications