Παράνομοι λαθρομετανάστες συμφωνα με τον νόμο και όχι  πρόσφυγες απέκλεισαν την Εγνατία Οδό
Παράνομοι λαθρομετανάστες συμφωνα με τον νόμο και όχι  πρόσφυγες απέκλεισαν την Εγνατία Οδό

Έξω από το δομή φιλοξενίας στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου
Την Εγνατία Οδό απέκλεισαν για μισή ώρα από τις 18:30 έως τις 19:00, στο ύψος του κόμβου Ιωνίας, οι πρόσφυγες που πραγματοποίησαν νωρίτερα διαμαρτυρία έξω από το δομή φιλοξενίας στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.
Οι πρόσφυγες διαμαρτυρήθηκαν, πραγματοποιώντας πορεία, για την κατάσταση στην οποία περιήλθαν οι σκηνές τους λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα.
Η Αστυνομία προχώρησε σε εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ αυτή την ώρα οι πρόσφυγες έχουν επιστρέψει στη δομή φιλοξενίας και η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό διεξάγεται κανονικά.
Στο μεταξύ, ασυνήθιστα για την εποχή είναι τα φαινόμενα που έπληξαν σήμερα νωρίς το απόγευμα περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Αυτά γράφουν οι ιστοσελίδες του καθεστώτος

ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ λέγεται, αυτός που προσφεύγει, στην διπλανή ή πλησιέστερη, σε αυτόν χώρα, για να αποφύγει τον κίνδυνο που τον απειλεί πχ πόλεμος .Όταν περνάς παράνομα τα σύνορα ενός κράτους,λέγεσαι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ! Η πλειοψηφία τους ειναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ προερχόμενοι απο Ασία και Αφρική, και δεν ειναι διπλανή τους χωρα η Ελλαδα ούτε εχουν πολεμο! συνεπώς έπρεπε να γίνεται οτι έγινε και με τον Τούρκο που πέρασε τα σύνορα πρόσφατα,τόσο απλό! τα αριστερά troll μαζί με τους ψευδο-δημοσιογράφους, εκτός της παραχάραξης ιστορίας διαστρεβλώνουν τα πάντα, και κάνουν μόνιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων (αριστερά fake news),και τέλος βαφτίζουν "φασίστες" υποτιμητικά όλους τους σκεπτόμενους σύμφωνα με τις οδηγίες που παίρνουν .

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications