Και η ξεφτίλα της αστυνομίας συνεχίζεται :οι 4 κρατούμενοι που απέδρασαν στον Πειραιά – Ισοβίτες δολοφόνοι οι δύο
Και η ξεφτίλα της αστυνομίας συνεχίζεται :οι 4 κρατούμενοι που απέδρασαν στον Πειραιά – Ισοβίτες δολοφόνοι οι δύο

Σκληροί ποινικοί κρατούμενοι, ανάμεσα τους και ένας ισοβίτης κατηγορούμενος για διπλή δολοφονία, είναι οι τέσσερις που δραπέτευσαν από το πλοίο στο Λιμάνι του Πειραιά, προκαλώντας τεράστια κινητοποίηση στις αρχές.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι δύο έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία ενώ ο ένας εξ’ αυτών με το όνομα Χαλίλι Τζουλιάνο έχει καταδικαστεί για ισόβια, για τη δολοφονία ενός 35χρονου υπήκοου Αλβανίας στην Καλαμάτα, καθώς και τον φόνο του 2,5 ετών γιου του.

Παράλληλα, το 2009 είχε επιχειρήσει να εκτελέσει τον πρώην σύζυγο της γυναίκας του αρχηγού της συμμορίας της οποίας ανήκει.

Για τον δεύτερο που έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην ομάδα των δραπετών ήταν ακόμη δύο οι οποίοι κατηγορούνται για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και οι δύο έχουν καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξης.

Οι τέσσερις, μαζί με ακόμη επτά άτομα, είχαν μεταχθεί από τις Φυλακές Αγίου Νικολάου Χανίων στο Λιμάνι του Πειραιά, όπου ανέμεναν να πάνε σε δικαστήρια για εκκρεμείς τους υποθέσεις σε Γύθειο, Πάτρα και Κόρινθο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που οι αστυνομικοί έβγαζαν τους κρατούμενους από την κλούβα, μέσα στο γκαράζ του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΥΓ, για κάτι που δεν μιλάει κάνεις κάνοντας την πάπια όλοι: αν ηταν τίποτα "ναζι" θα τους είχαν δεμένους με αλυσίδες σωστά? , να πεταχτούν με τις κλωτσιές χωρίς αποζημίωση όσοι πήραν μέρος στην μεταγωγή,σε άλλη χώρα θα είχαν φύγει ηδη!για να κόβουν κλήσεις κάλοι ειναι,με το κλασικό ύφος σαράντα καρδινάλιων, και πηγαίνουν σπίτια τους μετά παριστάνοντας τους "άγιους" οτι έκαναν το καθήκον τους! και αυτοι που έριξαν τις ατομικές βόμβες σκοτώνοντας εκατομμύρια άμαχους το "καθήκον" τους έκαναν πάντως!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications