4 Μαΐ 2018

Αυτά τα πλάσματα ταρακούνησαν την παγκόσμια κοινότητα. Βρέθηκαν σε αρχοντικό στο Λονδίνο φωτογραφίες

Αυτά τα πλάσματα ταρακούνησαν την παγκόσμια κοινότητα. Βρέθηκαν σε αρχοντικό στο Λονδίνο.

Περίπου πριν από 50 χρόνια στο Λονδίνο, γκρέμιζαν παλιά αρχοντικά για την κατασκευή νέων. Σε αυτά τα αρχοντικά ήταν συμπεριλαμβανομένου και το σπίτι, που κάποτε ανήκε στον Thomas Theodore Merlin. Στο υπόγειο του κτιρίου αυτού βρέθηκαν αρκετές χιλιάδες παλιά σφραγισμένα ξύλινα κιβώτια ...

Με το άνοιγμα τους οι οικοδόμοι έμειναν άναυδοι καθώς ανακάλυψαν σκελετούς και μυθικά πλάσματα (νεράιδες, βαμπίρ, τέρατα, κρανιά με κερατά , λυκάνθρωπους, και ούτω καθεξής). Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ακούσει διάφορες ιστορίες για παράξενα και άγνωστα πλάσματα.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αποκαλύψουμε τα μικρά μυστικά από αυτά τα πλάσματα και να σας πούμε περισσότερα για τον Thomas Theodore Merlin ο οποιος είχε μια συλλογή με άγνωστα πλάσματα .

Σε γενικές γραμμές, η ταυτότητα αυτού του προσώπου είναι εμπλεκόμενη σε διάφορους θρύλους. Είναι γνωστό ότι γεννήθηκε το 1782. Η μητέρα του Merlin πέθανε στη γέννα. Ανατράφηκε από τον πατέρα του, του οποίου το όνομα ήταν Έντουαρντ. Ήταν αυτός που επηρέασε τον Thomas, καθώς ήταν λάτρης του απόκρυφου.

Ο Edward και ο γιος του ταξίδεψαν στον κόσμο συλλέγοντας διάφορα νεκρά οντά. Ο Thomas μετά το θάνατο του πατέρα του ηταν σε δύσκολη κατάσταση, άλλα βρήκε τη δύναμη να επιστρέψει στον ακαδημαϊκό κόσμο, και ξάφνιαζε την επιστημονική ελίτ της εποχής.

Ο Thomas Merlin προσπάθησε να δείξει τη συλλογή του με τα πλάσματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το τοπικό συντηρητικό σύστημα το θεώρησε κακή ιδέα, και οτι η περιοδεία του έπρεπε να διακοπεί.

Με την πάροδο του χρόνου, το σπίτι κληρονομήθηκε στα παιδιά του, με την προϋπόθεση να μην ανοίξουν το υπόγειο. Αλλά στη δεκαετία του 1960 κάποιος το άνοιξε ...Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Αυτά τα πλάσματα ταρακούνησαν την παγκόσμια κοινότητα. Βρέθηκαν σε αρχοντικό στο Λονδίνο φωτογραφίες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: