Αυτά τα πλάσματα ταρακούνησαν την παγκόσμια κοινότητα. Βρέθηκαν σε αρχοντικό στο Λονδίνο φωτογραφίες

Περίπου πριν από 50 χρόνια στο Λονδίνο, γκρέμιζαν παλιά αρχοντικά για την κατασκευή νέων. Σε αυτά τα αρχοντικά ήταν συμπεριλαμβανομένου και το σπίτι, που κάποτε ανήκε στον Thomas Theodore Merlin. Στο υπόγειο του κτιρίου αυτού βρέθηκαν αρκετές χιλιάδες παλιά σφραγισμένα ξύλινα κιβώτια ...

Με το άνοιγμα τους οι οικοδόμοι έμειναν άναυδοι καθώς ανακάλυψαν σκελετούς και μυθικά πλάσματα (νεράιδες, βαμπίρ, τέρατα, κρανιά με κερατά , λυκάνθρωπους, και ούτω καθεξής). Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ακούσει διάφορες ιστορίες για παράξενα και άγνωστα πλάσματα.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αποκαλύψουμε τα μικρά μυστικά από αυτά τα πλάσματα και να σας πούμε περισσότερα για τον Thomas Theodore Merlin ο οποιος είχε μια συλλογή με άγνωστα πλάσματα .

Σε γενικές γραμμές, η ταυτότητα αυτού του προσώπου είναι εμπλεκόμενη σε διάφορους θρύλους. Είναι γνωστό ότι γεννήθηκε το 1782. Η μητέρα του Merlin πέθανε στη γέννα. Ανατράφηκε από τον πατέρα του, του οποίου το όνομα ήταν Έντουαρντ. Ήταν αυτός που επηρέασε τον Thomas, καθώς ήταν λάτρης του απόκρυφου.

Ο Edward και ο γιος του ταξίδεψαν στον κόσμο συλλέγοντας διάφορα νεκρά οντά. Ο Thomas μετά το θάνατο του πατέρα του ηταν σε δύσκολη κατάσταση, άλλα βρήκε τη δύναμη να επιστρέψει στον ακαδημαϊκό κόσμο, και ξάφνιαζε την επιστημονική ελίτ της εποχής.

Ο Thomas Merlin προσπάθησε να δείξει τη συλλογή του με τα πλάσματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το τοπικό συντηρητικό σύστημα το θεώρησε κακή ιδέα, και οτι η περιοδεία του έπρεπε να διακοπεί.

Με την πάροδο του χρόνου, το σπίτι κληρονομήθηκε στα παιδιά του, με την προϋπόθεση να μην ανοίξουν το υπόγειο. Αλλά στη δεκαετία του 1960 κάποιος το άνοιξε ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications