Περίεργα φαινόμενα στο Yellowstone:μια φωτεινή σφαίρα εκρήγνυται και εμφανίζεται ένα πτώμα,video
Περίεργα φαινόμενα στο Yellowstone:μια φωτεινή σφαίρα εκρήγνυται και εμφανίζεται ένα πτώμα,video

Στις 21 και 22 Απριλίου, ένα πραγματικά παράξενο συμβάν καταγράφηκε στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone απο μια βιντεοκάμερα να καταγράφει τα μυστήρια γεγονότα που συνέβησαν.

Μια κάμερα που βρίσκεται στο Yellowstone κατάφερε να συλλάβει μια φωτεινή σφαίρα που στην συνέχεια κανει μια έκρηξη. Αυτοί που βρισκόντουσαν εκεί πλησιάζουν για να δουν τι συνέβη και ανάψαν τους φακούς τους φωτίζοντας κάτι "άγνωστο" στο έδαφος. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το τι είδαν οι κατασκηνωτές του πάρκου.

Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για άνθρωπο η ζώο ή κάτι άλλο. Ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι άνθρωπος.

Αλλά δεν ειναι μονο αυτο το παράξενο περιστατικό. Την επόμενη μέρα μια αινιγματική στήλη φωτός ανέβαινε προς τον ουρανό,και εξέπληξε τους μάρτυρες, εκτός από την εμφάνιση ενός λευκού τριγώνου που σιγά-σιγά άρχισε να αλλάζει σχήμα.

Αργότερα μια άλλη ανωμαλία έκανε την εμφάνισή της, ήταν κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ημιδιαφανής φούσκα. Αυτή η ανωμαλία φαίνεται στην άκρη του βίντεο και στη συνέχεια μετακινήθηκε στο σημείο όπου ήταν το τρίγωνο. Μετά από λίγο αυτό το παράξενο σχήμα κινήθηκε προς τα κάτω μέχρι που κρύφτηκε πίσω από τους λόφους. Αργότερα εμφανίστηκε κοντά σε κάποια δέντρα που βρίσκονται στην περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα, ένα ελικόπτερο εμφανίστηκε στη σκηνή, προσθέτοντας περισσότερο μυστήριο.

Από ότι φαίνεται, το ελικόπτερο προσπαθούσε να βρει κάτι, επειδή ο προβολέας του έδειχνε προς το έδαφος, ενώ πετούσε σε χαμηλό ύψος. Παρόλο που δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το τι συνέβη, ένας σχολιαστής ανέφερε ότι το επόμενο πρωί βρέθηκε ένα πτώμα στο έδαφος,για τι είδους πτώμα ηταν παραμένει άγνωστο.

Το πρώτο βίντεο δείχνει τη φωτεινή σφαίρα,και το περιστατικό με ένα πιθανό πτώμα.Το δεύτερο βίντεο δείχνει το περίεργο σχήμα παρόμοιο με μια διαφανή φυσαλίδα και επίσης το ανώμαλο σχήμα παρόμοιο με ένα λευκό τρίγωνο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications