Ξανά εμφανίστηκαν τα ανθρωποειδή ζώα!Σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ: Συγκρούσεις οπαδών με Διμοιρίες και συλλήψεις
Ξανά εμφανίστηκαν τα ανθρωποειδή ζώα!Σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ: Συγκρούσεις οπαδών με Διμοιρίες και συλλήψεις

Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα έξω από το ΟΑΚΑ, λίγη ώρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.Οπαδοί πετούν πέτρες στις δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ η αστυνομία απαντά με χημικά.

Η ένταση συνεχίζεται και έξω από τις Θύρες της ΑΕΚ εκεί που υπάρχουν μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν και χρήση δακρυγόνων. Λίγη ώρα πριν, επεισόδια σημειώθηκαν έξω και από το εμπορικό κέντρο Golden Hall, κοντά στο ΟΑΚΑ, όπου η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Τα επεισόδια προκλήθηκαν πριν από λίγη ώρα όταν στη λεωφόρο Κηφισίας κοντά στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί της ΑΕΚ με μηχανάκια προσπάθησαν να προσεγγίσουν οπαδούς του ΠΑΟΚ και εμποδίστηκαν από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ακολούθησαν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών. Γύρω από το ΟΑΚΑ έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και μηχανές.Οι οπαδοί έβαλαν φωτιά και σε κάδους σκουπιδιών.

Λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν εναντίον αυτοκινήτου που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ στην οδό Νερατζιωτίσσης.
Μόλις τους εντόπισαν, τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και έκαψαν το αυτοκίνητο.Οπαδοί του ΠΑΟΚ, από την άλλη, πετώντας βόμβες μολότοφ έβαλαν φωτιά σε οικόπεδο κοντά στο ΟΑΚΑ.

Επίλογος ξανα λέμε οπως εχουμε ξανα πει για αυτα τα αρρωστημένα δογματικά οντά που νομίζουν οτι ειναι άνθρωποι : Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρωποειδή ζώα! τα ξέρουν αυτά οι γιατροί με τα πτυχία? φυσικά και όχι!οι λεγόμενοι οι ψυχολογικοί τι έχουν να πουν γιαυτό το φαινόμενο? αφού τους έμαθαν οτι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι! και οποιος δεν ακολουθεί τα πρωτοκολλά δεν γίνεται καν επιστήμονας ούτε γιατρός! και αν ενοχλεί κανένας και δεν ακολουθεί τα πρωτοκολλά τον χλευάζουν και τον κυνηγούν, εν ανάγκη τους σκοτωνουν !δημοκρατικά πάντα!

O "μηχανισμός" στο ηλίθιο μυαλό τους που τους κάνει να είναι δογματικοί ακόμα και σε ομάδες με τέτοια λυσσά, είναι ο ίδιος "μηχανισμός" που τους κάνει κομμουνιστές! εξάλλου οι μισοί από αυτούς τους "οπαδούς" πρέπει να είναι κομμουνιστές!άλλα τώρα δεν έχουν να κάνουν με "κακούς ναζι" άλλα με ομάδες!και ειναι ο ίδιας ράτσας με τους φανατικούς μουσουλμάνους!δεν ειναι και τυχαίο που από εκεί έλκουν την καταγωγή τους πολλοί Νεοέλληνες ειδικά οι χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστες αριστεροι! ποιος λογικός θα ακολουθούσε μια εβραϊκή ιδεολογία που ειναι και εις βάρος του?

Αυτά ειναι τα χρήσιμα γκοιμ που φωνάζουν κάτω οι "φασίστες" εδώ έχουμε ρητορικού μίσους , και που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει αυτός όρος,και που ουδεμιά σχέση έχει Ελλάδα αλλα με την Ιταλία του Μουσολίνι,άπλα έτσι τους φανατίζουν, αυτα τα δογματικά ανθρωποειδή ειναι άκρως επικίνδυνα και έχουν θανάσιμο μίσος ,που μαντέψτε ποιοι ελληνόφωνοι τους τροφοδοτούν με μίσος και τους φανατίζουν, (κατά τα άλλα "καθαρό το ελληνικό DNA" εδώ γελάμε!) τι να βλέπεις κομμουνιστες η μουσουλμάνους είναι ίδιας ράτσας! σημιτικές φυλές απόγονοι διαχρονικών εισβολέων, γιαυτό δεν υπάρχει εφευρέτης μουσουλμάνος η κομμουνιστής πουθενά στην ιστορια, ειναι διανοητικά ανάπηροι να κάνουν εφευρέσεις,όλη η νόηση τους βασίζεται στην υιοθέτηση αντιγραφή, και έχουν υποτυπώδες νοημοσύνη,και για μην μας πει κανένας ηλίθιος τον επίσης εβραϊκό όρο ταμπέλα "ρατσιστής" , να τον ενημερώσουμε οτι μονοί τους τα λένε στο Talpioth.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη...και τότε που τα έγραψαν δεν ηταν στην Ευρώπη και με το όρο Γκοΐμ δεν εννοούσαν την λευκή καυκάσια φυλή της Ευρώπης!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications