Νέα εξυπνάδα απο καθεστωτικά site:Ο Χίτλερ πέθανε το 1945 επιβεβαιώνει μια νέα βιοϊατρική εξέταση των “δοντιών του”
Νέα εξυπνάδα απο καθεστωτικά site:Ο Χίτλερ πέθανε το 1945 επιβεβαιώνει μια νέα βιοϊατρική εξέταση των “δοντιών του”

Για να δούμε τι μας λένε αυτές οι "έγκυρες πήγες" μαζικής αποβλάκωσης για εμάς , η μια εξ αυτών έλεγε οτι ο Χίτλερ ηταν Εβραίος ,πράγματα που στερούνται λογικής!αλλα οι αριστεροί δεν λειτουργούν βάση λογικής! αλλα βάση πως να εξαπατήσουν τους πάντες! αυτοι που πιστεύουν κάτι τέτοιο στην καλύτερη περίπτωση να τους αποκαλέσεις "διανοητικά ανάπηρους",όταν ακόμα και στο βιβλίο του γράφει κατα των εβραιων και της μασονίας :

Ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε χωρίς αμφιβολία στο υπόγειο καταφύγιό του στο Βερολίνο τον Απρίλιο του 1945, χρησιμοποιώντας χάπι υδροκυάνιου και στη συνέχεια μια σφαίρα, σύμφωνα με Γάλλους επιστήμονες που απέκτησαν σπάνια πρόσβαση στα δόντια του, που βρίσκονται στη Μόσχα, επιβεβαιώνοντας έτσι την επίσημη περιγραφή του θανάτου του.

Οι Γάλλοι ερευνητές έκαναν σχετική δημοσίευση στο ευρωπαϊκό ιατρικό περιοδικό «European Journal of Internal Medicine», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, τη βρετανική «Ιντιπέντεντ» και την «Ουάσιγκτον Ποστ».

«Τα δόντια είναι αυθεντικά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η μελέτη μας αποδεικνύει ότι ο Χίτλερ πέθανε το 1945. Μπορούμε να σταματήσουμε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας για τον Χίτλερ. Δεν διέφυγε στην Αργεντινή με υποβρύχιο, δεν βρίσκεται σε κρυφή βάση στην Ανταρκτική ούτε στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού» δήλωσε ο καθηγητής Φιλίπ Σαρλιέ, ειδικός στην ιατρική ανθρωπολογία.

Η σύγκριση των δοντιών με τα ήδη γνωστά οδοντιατρικά αρχεία του Χίτλερ, πριν από τον θάνατό του, επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τα δικά του δόντια. Επίσης, η ανάλυση με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο των δοντιών, όπου δεν βρέθηκαν τα παραμικρά ίχνη κρέατος, επιβεβαίωσε ότι ο Χίτλερ ήταν φυτοφάγος. Παρόλο που πέθανε σε ηλικία μόνο 56 ετών, ο Χίτλερ είχε διατηρήσει μόνο πέντε από τα δικά του δόντια και τα άλλα ήσαν τεχνητά, πράγμα που βοήθησε στην ταυτοποίησή του.

Οι Γάλλοι ερευνητές ανέφεραν ότι το 2017 η ρωσική μυστική υπηρεσία FSB και τα ρωσικά κρατικά αρχεία τούς έδωσαν άδεια να εξετάσουν τα δόντια του ηγέτη του ναζιστικού κόμματος για πρώτη φορά από το 1946.

Οι επιστήμονες μπόρεσαν, επίσης, να δουν ένα μέρος κρανίου που θεωρείται ότι προέρχεται από τον Χίτλερ και το οποίο φέρει μια τρύπα κατά πάσα πιθανότητα από σφαίρα στην αριστερή πλευρά. Αλλά, ενώ πήραν δείγματα από τα δόντια, δεν επετράπη στους ερευνητές να πάρουν δείγματα DNA από αυτό το κρανίο. Πάντως η μορφολογία του είναι «απολύτως συγκρίσιμη», όπως είπαν, με ακτινογραφίες του κρανίου του που είχαν ληφθεί ένα έτος προτού πεθάνει.

*******************************

Λέξεις κλειδιά :χωρίς αμφιβολία,θεωρίες συνωμοσίας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ,τα δόντια είναι αυθεντικά, και οι πλέον ακατάλληλοι να μιλούν γιαυτό λόγο συμφέροντος : Ουάσιγκτον Ποστ, Γάλλοι ερευνητές,ιατρικό περιοδικό «European Journal of Internal Medicine» πιο καθεστωτικές πεθαίνεις ! και εδώ δείγμα οτι ειναι βάλτοι:Δεν διέφυγε στην Αργεντινή με υποβρύχιο, δεν βρίσκεται σε κρυφή βάση στην Ανταρκτική ούτε στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού!! Γάλλοι ερευνητές! η Γαλλία ειναι η πιο μασονική χώρα της Ευρώπης! ένα άλλο γεγονός ειναι οτι η Γαλλία και η Ρωσία δεν έχουν καλές σχέσεις λίγο δύσκολο " η ρωσική μυστική υπηρεσία FSB και τα ρωσικά κρατικά αρχεία να έδωσαν άδεια " σε Γάλλους!

Ιδού η αλήθεια:

Το μυστικό που αποκαλύφθηκε χάρη στη σύγχρονη γενετική είναι εντυπωσιακό και φυσικά απέκρυψαν : το κρανίο που φυλάσσεται στη Μόσχα δεν είναι του Χίτλερ! Ανήκει σε μια γυναίκα μεταξύ είκοσι και σαράντα ετών.

Ο αρχαιολόγος και ειδικός στην ανάλυση γενετικού υλικού από οστά,ο δρ Νικ Μπελαντόνι εξηγεί ότι «φαινόταν ακόμα και εξ αποστάσεως ότι αυτό το κρανίο δεν ήταν του Χίτλερ. Διά γυμνού οφθαλμού το οστό φαινόταν να είναι υπερβολικά λεπτό. Τα ανδρικά κόκαλα είναι πιο δυνατά».Η μοναδική απόδειξη του θανάτου του Χίτλερ έπαψε μονομιάς να υπάρχει! τώρα βγαίνουν οι άνωθεν και αποκρύπτουν οτι το κρανίο ειναι γυναικάς, αλλα και ότι έβγαλαν πόρισμα απο τα δόντια που δεν ανήκουν στο Χίτλερ!

Βέβαια, κανένας δεν τον είδε να αυτοκτονεί και κανένας δεν φωτογράφησε το πτώμα του. Όταν έγινε η αυτοψία στις 8 Μαΐου (τα πτώματα είχαν βρεθεί μία δύο μέρες νωρίτερα), οι Σοβιετικοί δήλωσαν με σιγουριά πως έχουν στην κατοχή τους το πτώμα του Χίτλερ, για τον λόγο οτι θα ηταν υποτιμητικό να πουν οτι τους διέφυγε, και οχι μονο αυτός! δεκάδες υποβρύχια, Γερμανοί επιστήμονες, όλα τα μέλη του Vril Society δεν βρέθηκαν πότε. Oσοι έμειναν πίσω τους πήραν ως τρόπαια αφού ηταν κλάσης ανώτεροι επιστήμονες, όπως ο «πατέρας των πυραύλων» Βέρνερ Φον Μπράουν.Χωρίς νεκρό σώμα είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί ότι ένα άτομο είναι νεκρό, πόσο μάλλον να καθορίσει ο τρόπος με τον οποίο πέθανε. Αυτή η ιστορία είναι μια προφανής εξαπάτηση. Κανένας Γερμανός μάρτυρας δεν είδε ποτέ και δεν αναγνώριζε το σώμα του Αδόλφος Χίτλερ.Οι Σοβιετικοί δεν πήγαν κανένα πτώμα στην ΕΣΣΔ, το υποτιθέμενο πτώμα του Χίτλερ διαθέσιμο για επιστημονικούς ελέγχους μονο του Χίτλερ δεν ειναι.

Ας δούμε και μερικές "θεωρίες συνωμοσίας"!!για αυτούς που δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτα που δεν γνωρίζουν, μειωμένης αντίληψης και νοημοσύνης,πως ειναι"θεωρίες συνωμοσίας" όταν υπάρχουν σχέδια? σύμφωνα με αυτούς "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι και το να μιλάς στο τηλέφωνο και να σε ακούνε χιλιόμετρα μακριά! "σατανικό θαύμα"! τέτοια άτομα έκαιγαν στην πυρά επιστήμονες και γυναικες που είχαν ανεπτυγμένες ικανότητες ως μάγισσες, αυτά τα άτομα δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα πέρα απο αυτα που έχουν διδακτοί, και πολλοι εξ αυτών έχουν αριστερές τάσεις τυχαίοι? οχι! οπως δεν υπάρχει ιστορικά ούτε ένας επιστήμονας/ εφευρέτης κομμουνιστής! επίσης δεν μπορούν να ξέρουν οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτά που τους λένε και τα έχουν ως δεδομένα ... άλλα δεν ειναι του παρόντος...

Στα τέλη Μαρτίου του 1945, ιπτάμενος δίσκος Vril-7 και το Vril-8 απογειώθηκαν από το Βρανδεμβούργο μετά την ανατίναξη όλου το πεδίου δοκιμών και υπόστεγων, όλα τα μέλη της Εταιρείας Vril και επιστήμονες εξαφανίστηκαν. Όπως δεν βρήκαν κανένα απο αυτούς ούτε την Μαρία Orsic..

Μέχρι το 1945 ο Kammler είχε τον έλεγχο όλων των άκρως απόρρητων έργων των SS. Σίγουρα η ομάδα Vril θα ήταν μία από τις πρώτες προτεραιότητες του. Ο Kammler έκρινε επιτακτική ανάγκη την κατασκευή ενός καταφυγίου έκτακτης ανάγκης ο Kammler εξαφανίστηκε από τη Γερμανία με άγνωστο προορισμό. Ακριβώς ένα μήνα πριν από την ολοκλήρωση του Haunebu III, ένα αινιγματικό μήνυμα στάλθηκε από την Μαρία Orsic σε όλα τα μέλη του Vril Society, αναφέροντας απλώς "Κανένας μην μένει εδώ."

Το τελευταίο σκάφος είχε σχεδιαστεί για στρατιωτική βοήθεια, αλλά ίσως έφυγε σε ασφαλές καταφύγιο στο Aldebaran!! ηταν το Haunebu III με διάμετρο 250 πόδια (76.2 m) οπλισμένο με τέσσερα πολυβόλα, ναυτικούς πυργίσκους μεγάλου διαμετρήματος, και ικανό για διαστημική πτήση! φέρεται να ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 1945.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications