Μετά τον Κυρίτση, και ο Τσιρώνης υπέρ των... ισλαμιστών : «Οι ισλαμιστές είναι είναι φιλειρηνικοί όπως και οι Χριστιανοί»
Τσιρώνης: «Οι ισλαμιστές είναι είναι φιλειρηνικοί όπως και οι Χριστιανοί»

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι απίστευτες δηλώσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος υπέρ των… ισλαμιστών και κατά της Δύσης!
Και οι προτροπές για βία και μίσος είναι συνήθεις στο Κοράνι, και οι περισσότεροι λαθρο ειναι φανατικοί μουσουλμάνοι:

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, κατηγορώντας την Ευρώπη και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό για την βία και το αίμα.

Η δήλωσή του ξεκίνησε με την Ευρώπη, που όπως είπε ήταν το θέατρο εκκαθαρίσεων και αιματοκυλίσματος και κατέληξε θυμίζοντας την ευθύνη της Δύσης…για το ξεκλήρισμα των Ινδιάνων.

Η αναφορά Τσιρώνη ήρθε για να στηρίξει την ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής Γ. Κυρίτσης που κατηγόρησε την Δύση για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, αθωώνοντας τους ισλαμιστές. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γ. Τσιρώνης θυμήθηκε την Ιερα Εξέταση, τις επεμβάσεις της Δύσης στο τρίτο κόσμο και πρόσθεσε: «Οι φανατικοί ισλαμιστές είναι μια μικρή μειοψηφία..Οι περισσότεροι είναι φιλειρηνικοί. Οπως και οι Χριστιανοί. Αλλά στην Ευρώπη υπήρχε η Ιερά Εξέταση…

«Πραγματικά στην Ευρώπη υπάρχει μια καταιγίδα εθνικισμού που πρέπει να απαντηθεί και πραγματικά η Ευρώπη και κυρίως η αποικιοκρατία της Ευρώπης κούναγε συνέχεια το δάχτυλο σε κάποιους βαρβάρους, εντός εισαγωγικών, ενώ ξεχνούσε ότι πραγματικά η Ευρώπη ήταν το θέατρο εκκαθαρίσεων και αιματοκυλίσματος διαχρονικά και ιστορικά» είπε ο Γιάννης Τσιρώνης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Εμένα δεν μ’ αρέσει η λέξη ισλαμιστές» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
«Να πω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν Ευρωπαίοι που κάνουν δήθεν τους πολιτισμένους. Ότι δήθεν η Ευρώπη ταυτίζεται με τον πολιτισμό, ξεχνώντας το τι έχει συμβεί στην Ευρώπη και ξεχνώντας ότι ό,τι συμβαίνει στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, σ’ αυτές τις χώρες, είναι προϊόν της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας» τόνισε ο Γιάννης Τσιρώνης. Και συνέχισε με την απίστευτη δήλωση: «Ξεχνάμε δηλαδή ότι εμείς τους αιματοκυλήσαμε πρώτοι τους ανθρώπους, εμείς αιματοκυλήσαμε τους… Ινδιάνους».

«Να είμαστε λίγο πιο σεμνοί όταν μιλάμε για βία. Γιατί συνέχεια υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι όταν μιλάμε για Ισλάμ είναι εκ φύσεως βίαιοι» είπε ο Γιάννης Τσιώνης, σε ένδειξη συμπαράστασης στις απόψεις του Γιώργου Κυρίτση.

Μάλιστα, κατά την άποψη του Γιάννη Τσιρώνη «αυτοί, οι φονταμενταλιστές του Ισλάμ, οι τζιχαντιστές είναι μια απειροελάχιστη μειοψηφία»…

«Το περισσότερο Ισλάμ είναι ειρηνικότατο, όπως ειρηνικότατοι είναι και οι περισσότεροι χριστιανοί, αλλά στην Ευρώπη υπήρχε και η Ιερά Εξέταση» ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του στον Σκάι, ο αναπληρωτής υπουργός.

Post A Comment:

1 comment

Αγγελικήείπε...

Τι. Λέτε ρε ψυχοπαθεις λετσοι του συριζα και οχι μονο, οι οθωμανοι μογγολοι που εσφαζαν ευρωπαιους τι ηταν;; στη Λιβυη που εφαγαν τον Κανταφι κσι τη διελυσαν;; στη Συρια ποιοι αποκεφαλιζουν;; και καταστρεφουν αρχαια;; στη Σμυρνη στη μικρασια και την ιωνια;; στη πτωση της βυζαντινης αυτοκρατοριας;; : Ηταν οι ομοιοι σας και ξερουμε ποιοι ηταν πισω απο τους. ομοιους σας και ειναι και γιαυτο ειστε δουλοι τους, ηλιθιοι. Και κατι ακομα προσφατο, ποιοι αιματοκυλισαν διαφορες ευρωπαικες πολεις;; π. Χ. Θεατρο μπατακλαν; ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications