Άνοιξαν πυρ κατά πολίτη στην Κύπρο και τον ξυλοκόπησαν γιατί νόμιζαν ότι ήταν o καταζητούμενος που κυνηγούσαν!
Άνοιξαν πυρ κατά πολίτη στην Κύπρο και τον ξυλοκόπησαν γιατί νόμιζαν ότι ήταν καταζητούμενος που κυνηγούσαν!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό κατά την καταδίωξη του Ηλία Μούζου από αστυνομικούς. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον «Πολίτη» οι αστυνομικοί εντόπισαν όχημα να κινείται σε περιοχή της Λεμεσού και το θεώρησαν ύποπτο.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με την εφημερίδα πυροβόλησαν εναντίον του αυτοκινήτου και του οδηγού χωρίς ευτυχώς να καταφέρουν να τον πλήξουν.

Ακολούθως το όχημα ανακόπηκε και οι αστυνομικοί ανάγκασαν τον πολίτη να εξέλθει από το όχημα ασκώντας του μάλιστα βία.

Στη συνέχεια όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για ανυποψίαστο πολίτη ο οποίος διατηρεί υποστατικό στην περιοχή και κατευθυνόταν προς το σημείο.

Ο πολίτης, έφερε εμφανή τραύματα από τον ξυλοδαρμό, υπέστη σοκ και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Χθες μάλιστα μετέβη σε ιδιωτική κλινική για νέες εξετάσεις και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ κατά την έξοδο του από την κλινική αναμένεται να προβεί σε καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Τελικά έπιασαν το σωστό άτομο: O διαβόητος Μούζος περικυκλωμένος από πάνοπλους αστυνομικούς:

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο καταζητούμενος Ηλίας Μούζος τον οποίον έψαχναν απεγνωσμένα οι αρχές σε σχέση με την αιματηρή επίθεση κατά των αστυνομικών το βράδυ του Σαββάτου στην Λεμεσό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη κατέστη δυνατή μετά από καταδίωξη όταν έγινε αντιληπτό το όχημα του να κινείται στην Λάνια με νότια κατεύθυνση. Ακολούθως ο Μούζος ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα πολίτη.

Αμέσως η αστυνομία τέθηκε σε κόκκινο συναγερμό και στην σκηνή έσπευσαν πάνοπλοι αστυνομικοί. Από την σύγκρουση οχημάτων ο Μούζος τραυματίστηκε ελαφρά ενώ μαζί του βρισκόταν η πρώην σύζυγος του.

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Μούζος παρακολουθείτο από χθες βράδυ.Στην συνέχεια ο 38χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς που έκρυβε όπλο και εκρηκτικές ύλες. Αμέσως μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν τα τεκμήρια.

Τα εκρηκτικά εντοπίστηκαν στο χωριό Άγιος Μάμας όπου βρέθηκαν τρεις πλάκες, 7,5 κιλά ηλεκτρικού πυροκροτητή, αριθμός σφαιρών, ένα αυτόματο όπλο, και ένας πυροσωλήνας χειροβομβίδας πλήρης.

www.reporter.com.cy

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications