Η αριστερή υποκρισία δεν έχει όρια ΣΥΡΙΖΑ: Η φασιστική επίθεση στον Μπουτάρη βρίσκει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι!!
Η αριστερή υποκρισία δεν έχει όρια ΣΥΡΙΖΑ: Η φασιστική επίθεση στον Μπουτάρη βρίσκει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι!!

Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση προς τον Γιάννη Μπουτάρη εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης από ακροδεξιούς τραμπούκους.

Διαβάστε την υποκρισία τους :

Η φασιστική αυτή επίθεση, αποτελεί μια προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού του Γιάννη Μπουτάρη, και βρίσκει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι.Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κάνει για άλλη μια φορά φτηνή αντιπολίτευση, με αφορμή αυτή την τραμπούκικη, φασιστική ενέργεια, αποτελεί μια αθλιότητα ολκής».

Βούτσης: Φασιστική βία η επίθεση σε Μπουτάρη -Καταδικάζω απερίφραστα

Βενιζέλος για την επίθεση σε Μπουτάρη: Η χειρότερη εκδοχή φασισμού

Mαξίμου: Αυτοί που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη δεν είναι αγανακτισμένοι αλλά ακροδεξιοί τραμπούκοι

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
«Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Δείτε τους "ακροδεξιούς τραμπούκους και τους φασίστες" σύμφωνα με τους κήρυκες της υποκρισίας:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications