Λύθηκε το μυστήριο της Malaysia Airlines? Πώς σκοτώθηκαν οι 238 επιβάτες του χαμένου αεροσκάφους!
Λύθηκε το μυστήριο της Malaysia Airlines? Πώς σκοτώθηκαν οι 238 επιβάτες του χαμένου αεροσκάφους!

Επιστημονικές και "έγκυρες" ηλιθιότητες : Είχαν δεν είχαν πάλι στο πιλότο τα έριξαν όλα όπως έκαναν με την Germanwings,οπού έβγαλαν τον πιλότο τρελό!

Να θυμίσουμε: Τελικά αυτός ο πιλότος ήταν σχιζοφρενής,παρανοϊκός,κυκλοθυμικός και επικίνδυνος.Βρήκαν επίσης,λέει,στο σπίτι του χάπια για τρελούς,σχισμένες συνταγές για ψυχοφάρμακα,παλιές ιατρικές παραπομπές γιατρών που ζητούσαν επανεξέταση κάθε έξι μήνες γιατι ήταν σε σοβαρή κατάσταση. Επίσης τον είχε χωρίσει η γκόμενα του και ήθελε να αυτοκτονήσει, λένε οτι τα είχε και με την εταιρία του και ήθελε να την εκδικηθεί!

Τι λένε τώρα για την πτήση: MH370 της Malaysia Airlines, αυτές οι έγκυρες πήγες μαζικής καταστολής, αφού απευθύνονται σε ηλίθιους που τους πατούν like και τους έχουν σε πρώτες θέσεις,όταν τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους σε πολλά θέματα :

Το μυστήριο με την περίεργη εξαφάνιση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines πριν από τέσσερα χρόνια λύνουν κατά πάσα πιθανότητα ειδικοί της αεροπορίας. Οι εμπειρογνωμόνες, οι οποίοι παρουσίασαν τα συμπεράσματά τους στην αυστραλιανή εκπομπή 60 Μinutes, τονίζουν πως οι 238 επιβαίνοντας έπεσαν θύμα του πιλότου Zaharie Amad Shah που ήθελε να αυτοκτονήσει και γι’αυτό έριξε το boeing της Malaysia Airlines.

Ένας εκ των ερευνητών επισημαίνει πως «ο πιλότος αυτοκτόνησε» και γι′ αυτό οδήγησε το αεροσκάφος σε ένα απομονωμένο σημείο για να το εξαφανίσει, προσθέτοντας πως «δυστυχώς δολοφόνησε, επίσης, όλους τους υπολοίπους που βρίσκονταν στο αεροσκάφος και το έκανε εσκεμμένα».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο πιλότος έκανε μια προσεκτική σειρά ελιγμών, ζιγκ ζαγκ, κινούμενος ακριβώς πάνω στα σύνορα της Μαλαισίας με την Ταϊλάνδη με σκοπό να μην τον πιάσουν τα ραντάρ, να εξαφανίσει την πτήση ΜΗ 370 για πάντα και μετά ανενόχλητος και χωρίς να καταγράφονται οι κινήσεις του να καταρρίψει το αεροσκάφος.

Ένας άλλος πιλότος και εκπαιδευτής που μίλησε στην παρουσίαση είπε πως ο Zaharie απέφυγε τα στρατιωτικά ραντάρ μπαινοβγαίνοντας στα σύνορα της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης. «Καθώς το αεροσκάφος περνούσε από τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη, κινούνταν ακριβώς πάνω στα σύνορα, μπαινοβγαίνοντας εναλλάξ πάνω στις δύο χώρες, με αποτέλεσμα οι ελεγκτές να μην ενοχλούνται από αυτό το μυστηριώδες αεροσκάφος, σκεπτόμενοι, αφενός ο Μαλαισιανός «ανήκει στη δικαιοδοσία της Ταϊλάνδης» και αφετέρου ο Ταϊλανδός «ανήκει στη δικαιοδοσία της Μαλαισίας»⁣.

Αν μου ανέθετε κάποιος να εξαφανίσω ένα αεροσκάφος θα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα», σχολίασε μάλιστα. Σημειώνεται ότι ο συνήγορος υπεράσπισης των εννέα οικογενειών των θυμάτων της ΜΗ370 δήλωσε πρόσφατα στην News Corp Australia ότι υπάρχουν στοιχεία ότι το αεροσκάφος συνετρίβη εσκεμμένα.

«Στην πτήση ΜΗ370 είχαμε έναν πιλότο που πετούσε από τη Μαλαισία στο Πεκίνο και ξαφνικά έκανε μια στροφή προς τα αριστερά.»Τα αποδεικτικά στοιχεία ότι κάποιο μέλος του πληρώματος ευθύνεται για τη συντριβή του αεροσκάφους είναι πρόδηλα.Στην καμπίνα υπήρξε αποσυμπίεση, οι άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία, ήταν μια προμελετημένη δολοφονία.»Ήταν όλα σχεδιασμένα. Οι σοροί των νεκρών δεν βρέθηκαν ποτέ», τόνισε. ΗΟΑΧ.....

Συμπέρασμα: αυτοι η εντελώς ηλίθιοι ειναι η ψεύδονται και υποκρίνονται, το πιο τραγικό ειναι που πολλοί καταπίνουν αμάσητο ότι σανό τους ταΐζουν κάθε τόσο, αφού κάνουν share όπως τις άνωθεν ηλιθιότητες απο "έγκυρες πήγες"! δείγμα ότι πολλοί δεν διαθέτουν στοιχειώδες νοημοσύνη,(αν και θα εχουν πτυχία και δικαίωμα ψήφου), αν έχουν λίγο μυαλό ας σκεφτούν :

Οι σοροί των νεκρών δεν βρέθηκαν ποτέ, τότε πως σκοτώθηκαν ? και που πήγαν?? δεν εξαφανίζονται 238 πτώματα στην θάλασσα χωρίς να βρεθεί ούτε ένα, οδήγησε το αεροσκάφος σε ένα απομονωμένο σημείο για να το εξαφανίσει! θα έκανε καμία πατέντα και το έκανε stealth για μην το πιάσουν τα ραντάρ αλλά ούτε και οι δορυφόροι μάλλον! αυτοι που λένε αυτές τις ηλιθιότητες και αυτοι που τα πιστεύουν ειναι καλά στα μυαλά τους? η πλάκα ειναι οτι οι ιδιοι πιστεύουν οτι σε ένα απέραντο σύμπαν υπάρχει μονο εδώ ζωή! πιστεύουν οτι ηλιθιότητες τους λένε οι καθεστωτικές σελίδες αλλα αν τους πεις τίποτα άλλο λένε την γνωστή καραμέλα που τους έχουν μάθει "θεωρίες συνωμοσίας"! ΥΓ δεν μας είπαν που έπεσε ένα ολόκληρο αεροπλάνο και δεν βρήκαν ούτε ένα κομματάκι ,αφου ισχυρίζονται ότι αυτοκτόνησε ο πιλότος!επίσης το μαύρο κουτί στέλνει σήμα GPS γιατί δεν το βρήκαν?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications